| Costaniuc_Petrica_1998 a întrebat:

Sunt in clasa a VIII iar peste doua saptamani dau evaluarea nationala si as vrea sa aflu cateva sfaturi de a invata mai usor.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Salut!
In primul rand sa nu inveti ca nebunul, mai relaxeaza-te si nu fii stresat, o sa treaca si asta.
Rezolva regulat cate o varianta.(Sa zicem 1 pe zi la romana sau matematica pe langa ce iti da la scoala)
Incepe un caietel nou la mate in care sa-ti scrii absolut toate formulele de care ai nevoie.(Le memorezi mai usor, asta de preferat sa faci in week-end sau cand ai tu timp)
Sa nu inveti duminica inainte de evaluare intrucat ai nevoie sa-ti odihnesti mintea inainte de evaluare.( Ai invatat atatia ani...ai incredere in puterile tale) Daca decizi totusi sa inveti ceva duminica atunci NU EXAGERA. Am scris cu litere mari intrucat este foarte important.In orice zi, orice ai face sa nu inveti mai tarziu de 21 seara intrucat te obosesti foarte tare si cine stie in ce dam. (De obicei boli sau alte lucruri rele)
Invata ziua, cand te ajuta si lumina naturala.(Se spune ca retii mai bine cand ai lumina de la soare-nu am probat eu, doar asa se zice)
Inainte de evaluare (in acea dimineata) sa mananci bine( sa nu iti vina foamea pe acolo sau altceva)
Sa ai mare grija de tine in aceste 2 saptamani ce urmeaza (sa nu cumva sa bei ceva rece de tot si sa racesti...nu te vei mai putea concentra)
Daca esti in forma maxima si daca inveti (ceea ce cred ca ai facut deja) atunci nu ar trebui sa ai vreo problema.
Sunt doar 4 ore (2 la mate si 2 la romana) in care trebuie sa-ti dai silinta, atata tot, deci ai grija!
Iti doresc succes la evaluare!

2 răspunsuri:
| Costaniuc_Petrica_1998 explică:

Mersi am sa incerc asta.

| RainmakerX a răspuns (pentru Costaniuc_Petrica_1998):

Ok.Bafta la evaluarea nationala! Multumesc pentru fundita! Sa ajungi la ce liceu iti doresti!