Se face o medie intre tezele pe care le vei da in cl 8 si mediile 5-8. Asta poate fi un avantaj sau un dezavantaj pentru tine, depinde de ce medii ai. Avantaj: te poate ajuta sa intri la ce liceu vrei sau daca ai luat nota mica la teza iti ridica putin media pentru admitere
Dezavantaj: scazi un pic daca iei nota mare la teza, daca iei si la teza nota mica scazi putin mai mult
fundita? te rog
Conteaza in proportie de 50%-75%. Restul sunt testarile nationale date in clasa a opta. Cel putin pentru moment...
Si eu trec in a7a si am aflat ca mediile din clasele5-8 influenteaza in proportie de 50% intrarea la lice
sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai mediile din cls 5-8 fac 50 % din media de admitere
cum calculezi media de admitere : 2 * mediile pe cls 5-8 + media tezelor unice + media testului national din cls a 8-a totul supra 4
Conteaza ptka vrea sa vada cu ce medii aii incheiat, ca sa vada de cat ai fost in stare.Conteazaa
La noi se calculeaza asa:50% mediile toate ditr-a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a si 50% tezele nationale.
Dar chestia naspa este ca mereu se schimba schimbarea si apar alte si alte calcule pentru admitere.
middle654 întreabă: