| Mariagiulia200 a întrebat:

Te definesc notele din liceu? Pun această întrebare,deoarece eu mă stresez foarte mult pentru note, iar când iau o notă mică de exemplu 6 mă consider proastă.

5 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

In general, te-ai astepta la o diferenta de constinciozitate (sau chiar de inteligenta) dintre cineva cu media 6.50 si cineva cu media 9.50.

O nota mica ocazionala? Complet irelevant. Tot ce arata asta e ca intr-o zi specifica la o materie specifica raspunsurile pe care le-ai scris erau 40% diferite de perfectiune. De ce te-ar defini asa ceva in vreun fel?

| LisaJulie a răspuns:

Nu te definesc, ce trebuie sa faci este sa te pregătești intens la materiile care îți trebuie unde vrei sa dai mai departe

| mariabos21 a răspuns:

Absolut deloc n are rost sa te desconsideri pe simplul fapt ca n ai inteles o lectie

| Claudiu193729 a răspuns:

Nicidecum nu te definesc niste note de la liceu, daca nu ai înțeles o lecție, nu
însemna că esti incapabila, că nu ești inteligenta sau că ești mai prejos decât ceilalți care au inteles-o, ceea ce te definește este caracterul tau, bunătatea și modul cum gândești.

| Furnicuta000 a răspuns:

La sfarsitul liceului o sa primesti o foaie matricola cu toate mediile din liceu, foaie care insoteste de multe ori diploma de bac atunci cand te inscrii la facultate sau diverse locuri dar te asigur ca nimeni niciodata nu o sa se uite pe foaia aia. Nu intereseaza pe nimeni ce note ai avut in liceu. Conteaza doar media de la bac si atat. Liceul e doar pentru cultura generala. Acum nici nu trebuie sa fii planta, inveti si tu cate putin din toate