O vorba înțeleaptă " Dacă vrei poți să înveți oriunde", elevii dau nota de admitere, nu înseamnă că cei care sunt acolo sunt slabi, din contra lucrează cu ei și mai intens.
Eh,sunt cazuri destule.
Dacă sunt și mulți din generația aia, se intra și la alea proaste cu medii mai mari, pentru ca locurile se pot lua fix asa, ex: eu am 9, 97 și vine x-ulescu care care 10, automat îmi ia locul și bine nu e un ex tocmai bun, dar te ai prins.
Contează doar materiile de bac, bacul în sine și dacă vrei sa te angajezi imediat după liceu sau sa faci o facultate
Știu asta, era un exemplu nepotrivit dar pe asta am vrut sa îl dau pe moment, referindu-mă strict la o diferență de sutimi.
În plus, ce contează le ce liceu intrii?
Contează ce faci la bac și atat, restul sunt apa de ploaie, toți fac o drama din asta.
Am exemple și de persoane care au intrat la asa zisele licee top și nu erau profesorii atât de implicați pe cât se credea comparativ cu liceele " slabe" unde profesorii aia încearcă să reia lecții, sa le aprofundeze și sa ii pregătească pentru Bac.
Cazuri de bullyng sunt și la alea bune, deci?
Într-adevăr ca poate nu dai de oameni educați, dar na.
Oricum după un an sau chiar și în timpul anului poți sa faci transfer și rezolvat.
Deci nu e cine știe ce tragedie, mulți asa o iau.
NumePublicAnonim întreabă:
Anonimul151 întreabă: