Stai ca nu inteleg esti la o facultate de informatica, ai ajuns la licenta desi nu intelegi nimic? sau care e treaba?
Și cu ce vrei să te ajutăm? Vrei să-ți facă cineva lucrarea de licență, să-ți dea meditații la informatică și engleză, sau ce vrei mai exact?
Cine te-a pus să faci o facultate cu "prea multă informatică împleticită cu engleză" dacă nu stăpânești nici engleza nici informatica?
Să plătești pe cineva să-ți facă licența, dacă nu se poate altfel. Sau cel mai simplu, nu o dai.
Nu am vrut să fac facultatea asta. Eu voiam să mă duc la o facultate de psihologie din București, dar din cauza unei probleme de sănătate, ai mei nu au fost de acord și a trebuit să aleg ceva de aici de unde stau.
Întrebarea rămâne: De ce ai ales o facultate pentru care nu simțeai nici o atracție și pentru care nu ai nici o înclinație? Și cum ai ajuns până în anul terminal dacă nu știi nimic?
Nu am cum să plătesc, că nu am bani și sigurat ai mei nu ar fi de acord cu așa ceva. Și nici să nu dau licența nu vreau, deoarece este singura cale spre independența mea.
Cam așa ceva. Am făcut de nevoie o facultate de informatică economică aici unde stau, din cauza unei probleme de sănătate care m-a împiedicat să ajung la o facultate de psihologie din București.
Am fost nevoită. La momentul când am ales-o credeam că mă descurc la matematică, că avea și matematică și de asta. Dar m-am înșelat. Apoi nu am mai putut renunța, deoarece am mai făcut asta o dată.
Roagă un coleg să te ajute contra unei sume modice. Nu trebuie să știe ai tăi, nu mai fii naivă.
Pai cum ai trecut de 3 ani de facultate daca ai ajuns sa nu stii nimic?
ceva ceva tot ai prins tu sa incropesti o lucrare de licenta pe care oricum nu vad de ce te chinui sa o dati daca pare ca nu vrei sa mai ai de a face cu domeniul asta in continuare.
Ori ceri ajutorul colegilor ori si daca o pierzi ce se intampla? nu-i bai
Pentru mine este. Că din cauză că am renunțat la prima facultate, tot de la aceeași universitate de unde stau, anul ăsta sunt nevoită să plătesc. Și nu vreau să rămân restantă că mi-e temă să nu se strângă și să nu mai pot intra în examenul final.
anonim_4396 întreabă: