Cu alta dimensiune este alta problema, adica lumi paralele, si fante sau locuri prin care poti trece in alta lume. spre exemplu intr-un film cu charlie chaplin de prin 1920, intr-o secventa era cineva care vorbea la mobil. einstein a facut experimentul philadelphia, unde pentru cateva secunde in lumea noastra a disparut o nava, de lupta, a vrut sa o teleporteze, dupa catva timp au fost gasiti doar doi marinari teleportati in vremurile noastre.suntmulte intrebari si putine raspunsuri
Exista doar 3 dimensiuni. Filmele in 4D, 5D, 6D sunt ca cele in 3D doar ca mai adauga cateva efecte speciale si Oamenii aceia incearca sa creeze si in cinematograf aceeasi atmosfera ca in film. Eu stiu o fata care a fost la un film 6D si a zis ca intr-o parte a filmului a inceput sa ninga si sa bata vantul si in sala a inceput sa cada zapada artificiala si sa fie racoare. Nu stiu de unde ai scos tu ca sunt 11 dimensiuni, nu este logic. Sper ca te-am ajutat.
Nu am scos eu nimic de la mine. Am vazut mai de mult un documentar pe National Georgaphic in care se vorbea despre spatiu, timp etc si spuneaun acolo ceva de 11 dimensiuni. Nu mai stiu exact esenta.
Iustinian_Ciornei_2000 întreabă:
Curiosul999 întreabă: