Temele e bine sa le faci din ziua in care ti-au fost date la materiile la care nu prea retii, la calculator stai abia dupa ce ti-ai invatat si crezii ca stii bine, nu toti invata la fel. La toate materiile trebuie sa fii cat mai atent in clasa daca nu reusesti sa inveti acasa.
Incearca sa fii cat mai atenta, asa vei putea raspunde mereu la ore si o sa ai note mari
1. Nu, ziua de vineri e rezervată doar pentru ce nu ai avut tu timp să faci în timpul săptămânii, nu neapărat teme.
2. Eu în timp ce îmi fac temele, stau la calculator şi ori conversez pe messenger şi ascult muzică, ori doar stă şi huruie degeaba.
3. Eu nu pot reţine în clasă ce mi se predă la materiile astea. Învăţ acasă, în consecinţă.
4. Exerciţii, exerciţii, exerciţii. La ce nu te pricepi tu, începe cu exerciţii simple, apoi după ce le înţelegi, ia altele mai grele.
1.Temele poti sa le faci vineri astfel incat sambata si duminica sa ai timp de pc si tv.
2. Dupa ce inveti la toate materiile si iti faci temele...
3.Da trebuie sa fii atent in clasa. Daca vei prinde lectia din clasa iti va fi mai usor sa o inveti acasa.
4.Matematica si romana(materiile de baza)
1. Nu neaparat, tema poti sa o faci si in weekend.
2.La pc si tv sa stai cat mai putin in cursul saptamanii. In weekend poti sta mai mult.
3.E foarte important sa fi atent in clasa la orice materie pentru ca o sa-ti fie mai usor sa intelegi, iar acasa o sa inveti mai repede, daca iti iei notite.
4.Pai...incearca sa descoperi ce moduri de a invata usor gasesti. Unii oameni au memorie vizuala,altii auditiva,etc. Poate ti se pare mai usor de invatat subliniind (de exemplu) ideile principale ale unei lectii sau poate retii mai usor daca citesti cu voce tare.
Daca ai probleme, sa zicem, la matematica, fizica... invata bine teoria, dupa aceea fa exercitii cu formulele invatate sau ce mai ai pe acolo.
Succes!
1. pai in functie de cat de mult chef ai in aceea zi
2desigur in timpul liber si cat mai putin
3. poti sa fii atent si in clasa, dar desigur trebiue sa inveti si acasa
4.nu invata in salturi
invata logic