anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, azi am aflat rezultatele de la olimpida de romana.Anul trecut am fostp rima pe locala, dar nu pot sa inteleg de ce anul acesta am luat la locala foarte putin! Adica mi-au scazut multe puncte numai pe literatura? Ce as putea sa fac? Profesoara mi-a zis sa fac cum vreau eu, adica daca sa fac sau nu contestatie dar totusi, nu vreau ca apoi sa regret... Ce as putea sa fac? Credeti ca acest esec ma va impulsiona la judetena? Eu lucrez la romana insa merg si la matematica.

30 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Du-te aşa cum eşti şi gata. Ar trebui să-ţi fie destul impulsul ăsta mai târziu, nu lăsa să se repete situaţia, deci fii mai atentă.

| Fineness a răspuns:

Nicio problema, sunt lucruri si mai rele in viata decat ceea ce ti s-a-ntamplat. Bucura-te macar ca te-ai calificat!

| AlexCrb a răspuns:

Take a life...

| anonim_4396 explică (pentru AlexCrb):

Ce problema ai tu cu mine? Si inca ceva, ai uitat sa vorbesti romaneste? Doamne...

| AlexCrb a răspuns (pentru anonim_4396):

Să nu ne legăm de limbi străine că nici eu nu m-am legat de nickname-ul tău...

Ok, dar eu vorbesc in romanawinking.Ce ai tu cu mine daca imi place sa merg la olimpiade? Chiar nu pot sa inteleg. Asa imi place si sa cant, hai ia-ma la bataie ca tie nu iti place muzica (e decat un exemplu). straight face

N-am nimic cu tine, felicitări pentru câștigurile de până acum. Puțin contează cu ce notă mergi mai departe, fi mulțumită că mergi. Literatura este corectată după cum vrea profesorul și poți fi depunctată oricât de corect ai făcut tu.

Iti multumesc, asta chiar m-a ajutat.Si scuze daca am zis ceva care te-a... jignit intr-un fel happy

Faptul ca te impacientezi atât de mult din cauza unui lucru atât de neimportant îmi dovedește că acorzi poate prea multă importanță lucrurilor ăstora.

Stai calmă, e destul de greu să mă jignești! laughing

De fapt nu e vorba de asta. Eu sunt foarte nu stiu cum sa zic...sensibila si cam asa e, acord multa importanta tuturor lucrurilor minore. Oricum olimpiadele sunt foarte "grele" in Pitesti de unde sunt eu. In fine

Știu situația, mergeam și eu când eram mai mic. Sunt tot din zona aia tongue

laughing Coincidenta stranie laughing

De curiozitate, ce clasă ești?

Pai sunt clasa a sasea big grin

Banuiam eu happy

Dc banuiai?laughing

După poza de la avatar și după faptul că ajungi departe la olimpiadele mai multor materii. După ce ajungi la liceu ori nu o sa mai poți ori nu o sa mai ai chef de învățat...

Da stiu laughing Tu esti la liceu?

A 12a chiar...

Serios? Pe ce profil? La ce liceu? laughing big grin

Mate-Info. Nu sunt din Pitești, sunt din Costești.

Si eu tot pe mate-info vreau sa ma erg. Dar mai e pana atunci laughing

Păi. baftă! Deși nu cred că ai nevoie.

Mersi happy O sa am nevoie crede-ma laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii ca te-am raportat nu? Nu sunt tocilara stai tu linisitit, daca as fi fost nu as mai fi stat pe TPU ci probabil as fi invatat!

| dcamy99 a răspuns:

Si eu sunt in clasa a sasea, numai ca in Galati si la toate materile unde au mers colegii mei a fost simplu, in afara de mate laughing. Oricum eu merg numai la romana si la noi a fost super mega simplu.Eu cred 90% ca ma duc la judeteana.

| anonim_4396 explică (pentru dcamy99):

Cat ai luat la locala? (e mai bine in Galati decat in Arges - la noi se corecteaza foarte dur)

| dcamy99 a răspuns:

Pai nu stiu ca noi am dat sambata asta locala, dar am facut si sunt 90% sigura ca trec la judeteana.Si da, la noi in oras(sunt din Tecuci, in judetul Galatihee hee ) nu se corecteaza foarte exagerat de dur.

| cosminnita a răspuns:

Fato tu chiar nu aveai unde sa te lauzi? Nu ai cont pe Yahoo.Scrie pe Facebook, twitter.nu pe TPU