Http://translate.google.com/? hl=ro&tab=wT... uite aici. traduci tot ce vrei in ce limba vrei :)
Papa: Oh! frumos copac! Dar va fi o mare ispită... Eu știu că unul.
Claire: Dar cu'est se întâmplă? Există un pachet care se mișcă... Aici! dansează, el sare... Mamă, tată, cu'est-ce este?
Maman: Cred că este Titi. El nu-i place să fie blocat... Haide, mama Bucko, vom livra...
Maman a deschis pachetul. și a sărit afară din cutie? Titi este mama rautacios pic de maimuta si tata l-au dus înapoi în Franța. Pentru o surpriza, acesta este! Copiii deschid ochii lor, gran-mamă este îngrozit, distractiv-bunicul, se crispa prents cu rasete... Și Tweety?
, El este mulțumit: el sare pe umăr de mama, tata pe cap și chiar la partea de sus a arborelui... El a găsit un pic de acasă... și apoi acolo atât de mult să descopere în noua lui casa!
Sursa : Google Translate :d
Tata: Oh! frumos copac! Dar va fi o mare ispită... Eu știu că unul.
Claire: Dar cu'est se întâmplă? Există un pachet care se mișcă... Aici! dansează, el sare... Mamă, tată, cu'est-ce este?
Mama: Cred că este Titi. El nu-i place să fie blocat... Haide, mama Bucko, vom livra...
Mama a deschis pachetul. și a sărit afară din cutie? Titi este mama rautacios pic de maimuta si tata l-au dus înapoi în Franța. Pentru o surpriza, acesta este! Copiii deschid ochii lor, gran-mamă este îngrozit, distractiv-bunicul, se crispa prents cu rasete... Și Tweety?
, El este mulțumit: el sare pe umăr de mama, tata pe cap și chiar la partea de sus a arborelui... El a găsit un pic de acasă... și apoi acolo atât de mult să descopere în noua lui casa! Scz e de pe google translate
Tata: Oh! frumos copac! Dar va fi o mare ispită... Eu știu că unul.
Mama: Cred că este Titi. El nu-i place să fie blocat... Haide, mama Bucko, vom livra...
Mama a deschis pachetul. și a sărit afară din cutie? Titi este mama rautacios pic de maimuta si tata l-au dus înapoi în Franța. Pentru o surpriza, acesta este! Copiii deschid ochii lor, gran-mamă este îngrozit, distractiv-bunicul, se crispa prents cu rasete... Și Tweety?
, El este mulțumit: el sare pe umăr de mama, tata pe cap și chiar la partea de sus a arborelui... El a găsit un pic de acasă... și apoi acolo atât de mult să descopere în noua lui casa!