Pai scriu pe twich de ex si ma ia cu "was"? Adica nu intelege.
Pai daca tu inveti germana acum, cam asa reiese cel putin din intrebarea ta.
Spune-le in germana, incearca cu google translate, ca esti incepator la limba germana si ca nu stii suficient incat sa porti o conversatie normala cu ei, altfel nu ai ce face.
Pai google trans nu traduce bine. Cum as putea sa construesc propozitii de unu singur?
Salut,
Daca doresti sa mergi in Germania si esti incepator cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cineva care stie germana si care te-ar putea invata. E mai greu la inceput dar cu cat inveti mai mult cu atat sansele sa te integrezi vor fi mai mari. Eu spun sa incerci!
Bafta!
Tu nu poti, pentru ca presupun eu in mintea mea ca nici verbele sau conjugarea nu o stii... Prin urmare du-te la un profesor de germana, niste meditatii la el, si asta este, s-au daca nu uita-te pe tutoriale sau learn deutschland, altfel nu vad cum ai putea, pe internet cred eu ca se gaseste asa ceva.
Crede-ma, cel mai in masura este ori profesorul de germana, faci meditatii la el, daca chiar vrei sa inveti, ori daca nu, internetul, cred eu o solutie mai practica si ieftina, dar totul depinde de tine.