| Losnams a întrebat:

Unde e mai lejer? La mate info sau stiinte ale naturii? Unde ar fi mai ok.

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu exista un raspuns universal, depinde la ce esti bun.

| Anonima2310 a răspuns:

Ceea ce te caracterizeaza. La stiiintele naturii este mult mai lejer. dupa experientele mele. Eu am fost la mate-info, apoi am renuntat!

| Sucki a răspuns:

Științele naturii clar

| MissAnneMary1 a răspuns:

Iti spun eu ca nu e lejer la niciunul. Daca le ai cu matematica si cu informatica, te duci pe mate-info. Daca le ai cu fizica, chimia si biologia, mergi pe ştiinţe. Trebuie sa stii ca intr-a 9 si a 10-a sunt aceleasi materii la ambele, din a 11-a la mate info o sa ai si cate 3 ore de matematica pe zi si foarte multa informatica. Iar la ştiinţe o sa fie multa biologie, chimie si fizica.

| Raducons a răspuns:

Este mai leger la stiinte ale naturii, dar mult mai folositor mate-info.Nu te gandi unde este mai lejer, gandeste-te ce poti sa faci cand absolvi.

| Alex229x a răspuns:

Depinde de ce îți place, la ce ești mai bun, dar eu îți recomand științe ale naturii.

| ȘEMaria a răspuns:

Dupa parerea mea la stiintele naturii. daca iti place er fi mai ok decat la mate info

| Adry05 a răspuns:

Mai lejer stiintele naturii

| F3d0x a răspuns:

Nici unul nu e lejer lol. Daca vrei ceva lejer alege filologia.
Eu sunt pe stiinte si daca nu le ai cu matematica, fizica, chimia, biologia nu prea ai ce cauta.
Pe mate-info cam la fel, numai ca vei face un nivel mai greu de mate modul 1 si foarte multa informatica.
Desi au fost ani in care bacul s-a dat mai usor la mate-info decat la stiinte(Mna, tara ii favorizeaza pe mateinformisti/hecări deoarece inca mai se merge pe principiul comunist ca tara are nevoie de ingineri, restul sunt niste prosti, dar in fine sa nu ma abat de la subiect)

| doctorandus a răspuns (pentru F3d0x):

Lol, tu te bazezi pe ce face statul? Piata muncii conteaza, nu ce face statul.

Întrebări similare