Ceea ce te caracterizeaza. La stiiintele naturii este mult mai lejer. dupa experientele mele. Eu am fost la mate-info, apoi am renuntat!
Iti spun eu ca nu e lejer la niciunul. Daca le ai cu matematica si cu informatica, te duci pe mate-info. Daca le ai cu fizica, chimia si biologia, mergi pe ştiinţe. Trebuie sa stii ca intr-a 9 si a 10-a sunt aceleasi materii la ambele, din a 11-a la mate info o sa ai si cate 3 ore de matematica pe zi si foarte multa informatica. Iar la ştiinţe o sa fie multa biologie, chimie si fizica.
Este mai leger la stiinte ale naturii, dar mult mai folositor mate-info.Nu te gandi unde este mai lejer, gandeste-te ce poti sa faci cand absolvi.
Depinde de ce îți place, la ce ești mai bun, dar eu îți recomand științe ale naturii.
Dupa parerea mea la stiintele naturii. daca iti place er fi mai ok decat la mate info
Nici unul nu e lejer lol. Daca vrei ceva lejer alege filologia.
Eu sunt pe stiinte si daca nu le ai cu matematica, fizica, chimia, biologia nu prea ai ce cauta.
Pe mate-info cam la fel, numai ca vei face un nivel mai greu de mate modul 1 si foarte multa informatica.
Desi au fost ani in care bacul s-a dat mai usor la mate-info decat la stiinte(Mna, tara ii favorizeaza pe mateinformisti/hecări deoarece inca mai se merge pe principiul comunist ca tara are nevoie de ingineri, restul sunt niste prosti, dar in fine sa nu ma abat de la subiect)
Lol, tu te bazezi pe ce face statul? Piata muncii conteaza, nu ce face statul.
juicymoistureXD întreabă: