Mi se pare ca se fac cate 2. Dar e aceeasi materie in plus ai mai multe avantaje la mate-info. Daca esti la stiinte poti opta la facultate doar pe acel domeniu al stiintelor.dar la mate-info poti opta pentru orice facultate. Mate-info intensiv info si mate-info bilingv(intensiv engleza) sunt cele mai bune profiluri de real. De aceea sunt si notate cu primele litere ale alfabetului. De exemplu mate-info intensiv info are litera 'A', iar mate-info bilingv are litera 'B'. Funda? :X
Din cate stiu eu materia de fizica si numarul de ore e cam acelasi.
La stiintele naturii ai avantajul ca poti opta si pentru optional de fizica, deci o ora in plus. Nu sunt sigur daca poti face acelasi lucru si la mate-info. Dar in rest eu asa stiu ca sunt cam la fel de echilibrate
Sunt c-am egale dar totusi cred ca stiinte ale naturii deoarece aici se intimpla cele mai multe reactii denspre care invatam la fizica
Eu cred ca Mate-Info....la Stiinte ale naturii inveti multa chimie si biologie....insa nu e mare diferenta intre ce inveti la Mate info sau la Stiinte ale naturii..depinde ce iti place pe langa fizica mai mult, matematica si informatica sau biologia si chimie.Fizica e cam aceeasi la ambele profile
Pai orele mele preferate sunt asa:
1. Fizica
2. Chimia si Informatica
3. Mate si Geogra
Cat despre Biologie o urasc.
Atunci cel mai bine alegi Mate info.cel putin iti place matematica si informatica...la celalalt profil iti place numai Chimia.e 2-1 iar fizica e cam aceeasi
La mate-info iti garantez ca toate materiile enumerate de tine le faci foarte amanuntit. Stiu asta din experienta. :*
La Stiinte ale Naturii sunt 2 ramuri : una mate-fizica(unde se pune foarte mare accent pe fizica) si a doua la bio-chimie(unde nu are prea mare treaba cu fizica).
Eu sunt la profil mate-info cls 10 si am 3 ore de fizica pe saptamana. Pot spune ca invatam multa fizica si e materie frumoasa dar acum depinde si de profesor :* in plus la bac subiectele sunt facute dintr-un capitol din clasa a9a si inca 2 capitole din clasa a10a.
Eu la Mate-Info am 3 ore de Fizica pe saptamana.La Stiinte mi se pare ca sunt doar 2 ore ...acolo baza e biologia si chimia. Funda?
De fapt la Stiinte ale naturi sunt tot 3 ore de fizica(in clasele 9 si 10). Nu stii cate ore de fizica se fac la Mate-Info se fac in clasele 11 si 12?
Mi se pare ca se fac cate 2. Dar e aceeasi materie in plus ai mai multe avantaje la mate-info. Daca esti la stiinte poti opta la facultate doar pe acel domeniu al stiintelor.dar la mate-info poti opta pentru orice facultate. Mate-info intensiv info si mate-info bilingv(intensiv engleza) sunt cele mai bune profiluri de real. De aceea sunt si notate cu primele litere ale alfabetului. De exemplu mate-info intensiv info are litera 'A', iar mate-info bilingv are litera 'B'. Funda? :X
Buna! eu sunt la stiinte ale naturii termin acum si am avut 4 ore de fizica din a 9 pana in a 12! la mate info e cam la fel din cate stiu...
Eu am fost la mate-info, matematica intensiv. Este si informatica intensiv. Insa nu pot sa spun ca s-a pus mare accent pe fizica la noi. La bac intr-adevar am avut de ales intre fizica, biologie sau chimie la proba la alegere.
anonim_4396 întreabă:
Anonimus1110 întreabă:
INTERMED1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: