Mi se pare ca se fac cate 2. Dar e aceeasi materie in plus ai mai multe avantaje la mate-info. Daca esti la stiinte poti opta la facultate doar pe acel domeniu al stiintelor.dar la mate-info poti opta pentru orice facultate. Mate-info intensiv info si mate-info bilingv(intensiv engleza) sunt cele mai bune profiluri de real. De aceea sunt si notate cu primele litere ale alfabetului. De exemplu mate-info intensiv info are litera 'A', iar mate-info bilingv are litera 'B'. Funda? :X
Sunt c-am egale dar totusi cred ca stiinte ale naturii deoarece aici se intimpla cele mai multe reactii denspre care invatam la fizica
Din cate stiu eu materia de fizica si numarul de ore e cam acelasi.
La stiintele naturii ai avantajul ca poti opta si pentru optional de fizica, deci o ora in plus. Nu sunt sigur daca poti face acelasi lucru si la mate-info. Dar in rest eu asa stiu ca sunt cam la fel de echilibrate
Eu la Mate-Info am 3 ore de Fizica pe saptamana.La Stiinte mi se pare ca sunt doar 2 ore ...acolo baza e biologia si chimia. Funda?
La Stiinte ale Naturii sunt 2 ramuri : una mate-fizica(unde se pune foarte mare accent pe fizica) si a doua la bio-chimie(unde nu are prea mare treaba cu fizica).
Eu sunt la profil mate-info cls 10 si am 3 ore de fizica pe saptamana. Pot spune ca invatam multa fizica si e materie frumoasa dar acum depinde si de profesor :* in plus la bac subiectele sunt facute dintr-un capitol din clasa a9a si inca 2 capitole din clasa a10a.
Buna! eu sunt la stiinte ale naturii termin acum si am avut 4 ore de fizica din a 9 pana in a 12! la mate info e cam la fel din cate stiu...
Eu cred ca Mate-Info....la Stiinte ale naturii inveti multa chimie si biologie....insa nu e mare diferenta intre ce inveti la Mate info sau la Stiinte ale naturii..depinde ce iti place pe langa fizica mai mult, matematica si informatica sau biologia si chimie.Fizica e cam aceeasi la ambele profile
De fapt la Stiinte ale naturi sunt tot 3 ore de fizica(in clasele 9 si 10). Nu stii cate ore de fizica se fac la Mate-Info se fac in clasele 11 si 12?
Pai acum mai multi ani profilul Mate-Info se numea Mate-Fizica...Deci poti sa tragi si tu concluzia de aici.
Pai orele mele preferate sunt asa:
1. Fizica
2. Chimia si Informatica
3. Mate si Geogra
Cat despre Biologie o urasc.
Da stiu ca Mate-Info se numea mai demult Mate-Fizica, dar totusi Fizica e o stiinta a naturi.
Atunci cel mai bine alegi Mate info.cel putin iti place matematica si informatica...la celalalt profil iti place numai Chimia.e 2-1 iar fizica e cam aceeasi
La mate-info iti garantez ca toate materiile enumerate de tine le faci foarte amanuntit. Stiu asta din experienta. :*
Eu am fost la mate-info, matematica intensiv. Este si informatica intensiv. Insa nu pot sa spun ca s-a pus mare accent pe fizica la noi. La bac intr-adevar am avut de ales intre fizica, biologie sau chimie la proba la alegere.
anonim_4396 întreabă:
Anonimus1110 întreabă:
INTERMED1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: