Poi ori in plexu solar daca e vorba da un meci cu arbitru, daca e bataie de strada lovitura de pumn in fata cu toata puterea sau cel mai eficent unu sub centura.
Sper sa te ajute:
Http://www.karatepetrom.ro/petrom/?cat=34
Punctele vulnerabile si ce cauzeaza ele:) Ai grija cum le folosesti.Nu uita: Cel mai greu este sa NU ucizi un om.De ucis este foarte usor:) daca faci asta fa-o doar in auto-aparare:)
Nu exista un loc anume, dupa cum nu exista doua persoane identice pe acest pamint. Fiecare om are puncte tari si puncte slabe. Intr-o lupta, un bun luptator stie sa descopere punctele slabe ale adversarului sau, si sa loveasca mai mult acolo. In rest, e chestie de timp pina ce el isi va pune adversarul la pamint. Doar in artele martiale te folosesti de puterea adversarului pentru a-l pune la pamint. Dar pentru aceasta trebuie sa fii bun.
@cristi202 orice persoana are aceleasi organe daca l-ai lovit pe unu in plex sau in barbie automat il pui jos prin knockout si sunt multe astfel de puncte acum totul depinde de puterea loviturii
Stomac, apoi o lovitura aplicata puternic pe spate, in timp ce se apleaca datorita loviturii in zona abdominala e cel mai eficient.
in fata in maxilarul superior, in zona narilor, sau chiar intre ochi, putin mai jos de frunte
Predator16:
OK, plexul, barbia, sau alte locuri sunt definite ca locuri slabe. Insa daca eu stiu sa mi le apar bine, ele devin puncte tari - oricit ai incerca sa lovesti acolo, te izbesti de apararea mea. De aceea e bine sa ajungi sa iti cunosti adversarul, sa vezi unde se apara cel mai putin, si sa lovesti acolo. Nu trebuie sa lovesti neaparat la un punct sensibil pentru a dobori un om, e suficienta o lovitura bine plasata intr-un punct in care adversarul nu se apara sau se apara prost sau prea putin.
Ii dai cu scaunu in cap apoi dupa ce ie in genunki il pui cu nasu la cur...