| ccrank a întrebat:

Unde trebuie lovit adversarul sa il pui la pamant (in fata)?!

17 răspunsuri:
| ERMO a răspuns:

Maxilar e cel mai eficient dar daca vrei sa ajungi la extrem da la tampla.

| 1Q a răspuns:

Poi ori in plexu solar daca e vorba da un meci cu arbitru, daca e bataie de strada lovitura de pumn in fata cu toata puterea sau cel mai eficent unu sub centura.
Sper sa te ajute:

| Ady00pk a răspuns:

Http://www.karatepetrom.ro/petrom/?cat=34
Punctele vulnerabile si ce cauzeaza ele:) Ai grija cum le folosesti.Nu uita: Cel mai greu este sa NU ucizi un om.De ucis este foarte usor:) daca faci asta fa-o doar in auto-aparare:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La genunghi cu piciorul raised eyebrows

| cristi202 a răspuns:

Nu exista un loc anume, dupa cum nu exista doua persoane identice pe acest pamint. Fiecare om are puncte tari si puncte slabe. Intr-o lupta, un bun luptator stie sa descopere punctele slabe ale adversarului sau, si sa loveasca mai mult acolo. In rest, e chestie de timp pina ce el isi va pune adversarul la pamint. Doar in artele martiale te folosesti de puterea adversarului pentru a-l pune la pamint. Dar pentru aceasta trebuie sa fii bun.

| Minks a răspuns:

In orgoliu laughing

| PredatoR a răspuns:

Barbie, tot in barbie dar in lateral, in plex, in nas, in arcada

| PredatoR a răspuns:

@cristi202 orice persoana are aceleasi organebig grin daca l-ai lovit pe unu in plex sau in barbie automat il pui jos prin knockout si sunt multe astfel de puncte acum totul depinde de puterea loviturii

| ANTONIA_1202 a răspuns:

Depinde cu ce il lovesti...:la tampla sau sub centura.

| Psihiatra a răspuns:

Stomac, apoi o lovitura aplicata puternic pe spate, in timp ce se apleaca datorita loviturii in zona abdominala e cel mai eficient.
in fata in maxilarul superior, in zona narilor, sau chiar intre ochi, putin mai jos de frunte

| FanMJJ a răspuns:

Dai cat poti si dupa fugi cel mai eficient rolling on the floor

| cristi202 a răspuns:

Predator16:
OK, plexul, barbia, sau alte locuri sunt definite ca locuri slabe. Insa daca eu stiu sa mi le apar bine, ele devin puncte tari - oricit ai incerca sa lovesti acolo, te izbesti de apararea mea. De aceea e bine sa ajungi sa iti cunosti adversarul, sa vezi unde se apara cel mai putin, si sa lovesti acolo. Nu trebuie sa lovesti neaparat la un punct sensibil pentru a dobori un om, e suficienta o lovitura bine plasata intr-un punct in care adversarul nu se apara sau se apara prost sau prea putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In barbie, arcada, plex, gat, tampla etc

| AlexMaxWoW a răspuns:

Ma unde este mai exact "plexul solar" sub buric sau sub coaste in jos?

| AlexMaxWoW a răspuns (pentru AlexMaxWoW):

Mda...Ma iertati am pus o intrebare cam impertinenta

| Chitanu_Laur_1998 a răspuns:

De lovit de sus in jos cu piciorul in mushki

| Msd_ProDj_1971 a răspuns:

Ii dai cu scaunu in cap apoi dupa ce ie in genunki il pui cu nasu la cur...