De aceea faci meditatii private, ca sa ii ceri profesoarei sa-ti repede inca odata ceea ce nu ai inteles, pana intelegi.
Am observat ca ai obiceiul sa răspunzi la întrebările oamenilor doar ca să fie acolo, chiar dacă nu ai nicio treabă cu subiectul respectiv. Speram sa primesc un răspuns favorabil și clar, dar da...suntem în România, țara cea mai de **** în care oamenii nu sunt uniți. Am menționat în întrebarea mea ca, profesoara nu mi-a raspuns la întrebare, chiar dacă i-am trimis de 2 ori mesaj. Și nu contează dacă mă ajută ea sau nu. Eu am pus întrebarea pe TPU pentru alți oameni, nu pentru ea. Nu înțeleg de unde atâta răutate doar pentru ca am pus o simplă întrebare la care voiam un răspuns scurt. O SEARA FRUMOASA!
Ai observat prost, iar faptul ca nu esti capabil sa intelegi nimic, dovedeste asta.
Corect si normal este ca atunci cand platesti un profesor sa te mediteze, sa-i pui toate intrebarile pana intelegi.
Cand ai fost sfatuit sa faci asta, care este lucrul cel mai normal si corect in situatia ta, te-ai razbunat pe mine fiindca nu esti capabil sa-ti intrebi profesorul.
Dupa cum vezi, nu s-a mai obosit nimeni sa-ti raspunda pe forum, fiindca nu exista alt tip de raspuns.
Ma rog, in viata vei invata sa accepti si raspunsuri mai dure dar reale, ca sa intelegi ca viata iti da ocazia sa faci alegeri si daca alegi intotdeauna numai ce vrei tu, s-ar putea sa ai numai esecuri in viata.
Draga mea, nu ma cunosti ca sa spui ca nu sunt capabila sa inteleg ceva. In locul tau n-as comenta aiurea doar pentru ca am nervi ). Nu e problema ta ce intreb si ce nu intreb pe o aplicatie. E dreptul meu si n-ai dreptul sa-mi vorbesti urat sau „dur" asa cum sustii tu. Eu nu mi-am intrebat profesorul pentru ca se comporta foarte urat daca pun intrebari, ridica tonul etc, motiv pentru care l-am schimbat si acum e totul ok. Daca n-ai habar despre ce vorbesti, pur si simplu nu mai comenta. Nu cunosti problemele oamenilor si motivele pentru care fac anumite alegeri. Nu esti tu in masura sa-mi spui de ce sunt eu capabila si de ce nu. Si, ca o idee, nu sunt singura persoana care are o parere negativa despre tine. Tu comentezi la toata lumea destul de urat, iar oamenii obisnuiesc sa vorbeasca despre tine pe aceasta aplicatie intr-un mod destul de neplacut, deoarece nu te comporti ok. Si alta chestie, n-ai viata, fata? Traiesti prizoniera intr-un telefon/pc sau ce folosesti tu? Esti nonstop activa pe aici. extrem de dubios. Totusi, nu e problema mea, dar esti foarte deranjanta si ma provoci sa spun lucruri pe care mi-as dori sa nu le spun. Totodata, nu esti tu sefa aplicatiei, nu esti regina, nu esti nimic, esti doar un simplu om ca si ceilalti, iar faptul ca vorbesti cu superioritate confirma faptul ca esti un om groaznic si plin de frustrari pe toata lumea sau pur si simplu, in adancul sufletului tau esti un om ok, dar plin de sensibilitate si de probleme pe care nu vrei sa le exteriorizeci, asa ca iti verși intreaga frustrare pe oameni. Nu am nimic cu tine, doar inceteaza din a te mai comporta in acest fel. Repet, nu esti tu in masura sa vorbesti despre capacitatea altora de a face anumite lucruri nici daca ii cunosti, nici daca nu, si nu ai niciun drept sa te bagi in treaba altora. Eu doar am cerut o parere, iar in comentariul meu am specificat clar ca nu-mi pot intreba profesorul din motive pe care doar eu ar fi trebuit sa le stiu, dar tu ai continuat sa te bagi fara sa ai vreun drept. Daca tot te consideri atat de desteapta si de superioara tuturor, puteai pur si simplu sa-ti spui parerea la ce am intrebat, nu sa-mi aduci niste vorbe de rahat care nu aveau nicio legatura cu ce am intrebat eu. Nu cred ca ti-am dat in cap si nici nu am fortat pe cineva sa-mi spuna ceva. Doar am intrebat, daca stia cineva raspunsul, putea pur si simplu sa-mi raspunda sau sa ignore intrebarea mea. Nu am pus intrebarea ca sa-mi sară cineva in cap si sa ma critice pentru ceva care nu-l priveste. In spatele ecranului stim sa comentam prost si sa ne legăm de cei din jur, dar in realitate se schimba treaba. Pur si simplu cred ca ai o problema cu tine insuti, draga. Rezolva-ti problemele si stai departe de oameni daca observi si tu ca ai ceva. Am incheiat. Te rog frumos sa nu mai raspunzi pentru ca n am nevoie sa-mi incarc mintea cu ceva banal spus de tine si te rog sa stai pe treaba ta si sa nu mai ai clanța mare pe net la intrebarile oamenilor. Nu cred ca tie ti-ar placea sa-ti spuna cineva „Tu esti vinovata" in momentul in care esti la greu si ai nevoie de sprijin, si nu de critica, asa cum le-ai comentat si altor oameni. Hai, mult succes in vindecarea problemelor psihice de grad ridicat. )))):***
Blackwoman27 întreabă: