| DubstepQueen a întrebat:

Urgent! La caietul de munca suplimentara la mate am cam ramas in urma cu exercitiile...cum as putea sa recapitulez totul in cel mai scurt timp(2 zile)?sad
Funda!
ASTEPT!

Răspuns Câştigător
| Miky69 a răspuns:

Inchide calculatorul, stinge TV-ul, opreste mp3-ul, punete la o masa, deschide ambele caiete si dai bataie!

asta ar fi singura solutie, altfel n-ai cum!

8 răspunsuri:
| SmoKeD a răspuns:

Gasesti pe internet variante de teza pentru semestrul al 2lea, dar banuiesc ca orice culegere are la sfarsit variante de teza si poti lua de acolo, ca doar profesorul vostru nu face exercitii doar din manualhappy

| skrillexworld a răspuns:

Si totusi ce clasa esti?

| DubstepQueen explică (pentru SmoKeD):

Manual nu avemlaughingnoi lucram de pe culegere si de acolo am lucrat totul in clasacryingeu as vrea o metodat cum pot sa scriu mai repede si de undatongue

| DubstepQueen explică (pentru skrillexworld):

A 5-a

| DubstepQueen explică (pentru Miky69):

Bn

| Miky69 a răspuns (pentru DubstepQueen):

Stiu ca nu suna placut deloc, dar matematica nu o poti copia, trebuie facuta " de mana! ". rezolvata de tine!

partea cu TV-ul / pc-ul. etc. n-o lua ca pe un ordin.Ia-o ca pe un sfat.Am fost in aceeasi pozitie ca tine. ti-o spun pentru binele tau.

de aici, depinde de tine happy

succes.

| DubstepQueen explică (pentru Miky69):

Sa stii ca am reusit sa fac pana acum 50 ex si in total am 150...pana la 200 mai avem...big grin

| Miky69 a răspuns (pentru DubstepQueen):

Bravo! teoretic, la ora asta deja ai terminat! si mai ai timp destul si pentru alte treburi! Tine-te de treaba si-o sa mearga!