| SaveTheNature a întrebat:

Va intereseaza problemele Romaniai? sau doar problemele personale conteaza?

Răspuns Câştigător
| Rebbbeca a răspuns:

Pe mine am intereseaza problemele Romaniei, deoarece datorita lor se apar si se dezvolta problemele personale.

12 răspunsuri:
| SaveTheNature explică:

Romaniei*

| Ralucuţaa a răspuns:

Hmm... Ambele dar mai mult problemele Romaniei pentru ca este ţara mea love struck.

| mgtow a răspuns:

Cele personale au prioritate iar restul le rezolva coruptia romana.

| Anonymus314 a răspuns:

Ma intereseaza, si ce ai vrea sa fac/facem? greva? fara forta fizica nu-l dai jos pe Basescu.

| SaveTheNature explică (pentru Anonymus314):

Nu pot spune eu ce e de facut. Cert e ca problemele personale sunt cauzate de problemele Romaniei de obiceiwinking
Si nah, am auzit pe multi spunand ca nu le pasa cine iesie presedinte sau prim ministru sau etc. dar se plang de problemele personaletongue

| Patriciia a răspuns:

Pe mine chiar nu ma intereseaza de problemele Romaniei pana la urma urmei de asta este presedinte...desi nu se vede. Da ori cum cel mai si cel mai mult ma intereseaza problemele mele pentru ca ori cum ceara daca m-ar interesa nu s-ar schimba nimic tot am avea probleme, nu avem cum sa nu avem problemen atata timp cat nici macar presedintelui nu-i pasa ...si in al
2-lea rand eu inca sunt eleva nu am ce sa fac deocamdata iar parintii mei nu sunt bugetari nu vad dc m-ar interesa.winking:*

| Rebbbeca a răspuns (pentru Rebbbeca):

Ma* Scuzati greseala.

| DryX a răspuns:

Unele probleme personale apar in urma problemelor Romaniei

| Cristina45 a răspuns:

Unele probleme sunt din cauza "Romaniei" sa zic asa... din cauza faptului ca nu sunt salarii nici macar decente sunt niste salarii de nimic fata de preturi straight face deci....ma intereseaza problemele Romaniei

| m?cheam??? a răspuns:

Problemele personale, pentru ca cele ale Romaniei nu se vor rezolva nniciodata.happy

| scienceftw a răspuns:

Romania e o cauza pierduta asa ca doar probleme personale conteaza pentru mine.

| Rockart a răspuns:

Cred că e mai important să-mi rezolv mie problemele, nu pe ale altor incompetenţi.

Întrebări similare