Nu, de ce mi-ar parea bine? Am avut parte de atata odihna cata nu voi mai avea niciodata de acum. Am avut parte de calatorii, de bucurii, toate cum le-am vrut eu. Acum totul se prabuseste ca in fiecare an. Pentru mine vacanta e cea mai frumoasa perioada a anului.
Da!
Acasa ma plictisesc,stau doar pe net, acolo ma intalnesc cu prietenii, mai invat cate ceva nou.
Buna,
Imi pare foarte bine, nici nu pot exprima bucuria pe care o simt.NOT!
De ce mi-ar parea bine? Ca ma duc intr-un loc in care profesorii ne trateaza ca pe niste caini? Sa fiu fericita ca trebuie sa ma trezesc iar la 6 si ca nu o sa mai am timp de nimic altceva toata ziua?
De parca asta nu ar fi de ajuns acum incepe toata lumea sa misune, incepe aglomeratia, iar fac 2 ore pe drum.
Buna, trebuie sa recunosc ca anul asta mi s-a facut putin dor de scoala, deci...
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nu, o urasc! nu mi s-a facut dor deloc din portiva!
oricum, asta e parerea mea .
Intr-un fel da, ca imi revad colegii, dar intr-un alt fel nu, ca iar trebuie sa invatam si sa ne coacem mintile, deci NUUUU
NO WAY! NOPE, NOPE, NOPEE. urraasc scoala, de ce as vrea sa merg iaar, sa fiu bombardata de teste/texe si alte cacaturi inutile, sa ma scol cu noaptea-n cap ca trebuie' sa invat cand s-a batut Stefan cel Mare si mai stiu eu cineee.
Pai. intr-un fel imi pare bine ca incepe deoarece imi revad toti colegii, stau cu ei cand ma plictisesc, si intr-un fel nu, pentru ca sunt tezele, testele si temele nasoale. Daca n-am mai aveam teze, teste si teme ar fi ok. Deci.nu!
Sincer...da si nu. Nu deoarece sunt profii si imi pare rau ca va trebui sa regret cand iau o nota proasta. Da deoarece socializez cu colegi si asta este o perioada a copilariei. Mult succes la scoala :*
Sincera sa fiu.nu deloc.am o diriginta ff batrana care rupe mereu cum ne imbracam ca ni se ridica bluza sau ca e prea decoltata.dar ce-o vrea sa purtam din astea pe gat? si fuste pana la pamanat...hey suntel in secolu 21 lol.deci nu mi-e dor mai ales ca o sa avem alt profesor de geografie sh deci trebuie sa invatam.paia de romana nu o suport cu compunerle eioricum succes la scoala...de ce nu e din nou vacanta
Da, pentru ca il ultima luna m-am cam plictisit, si mai sunt si boboaca, totul e nou pentru mine. si am emotii .