| 123lalala a întrebat:

Va rog mult ceva discursuri frumoase de sfarsit de clasa a VIII-a sa fie cat mai dragute! daca se poate a nu fie copiate din sute de mii de locuri! poate aveti voi ceva discurs facut si ati putea sa mi-l dat si mie...cel mai bun primeste fundita! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| megabum a răspuns:

Stimati profesori, stimati pariniti, ne-am adunat astazi aici pentru ceremonia de sfarsit de an.
Eu (numele tau) impreuna cu colegii mei (numele colegilor) multumim parintilor pentru buna educatie din viata si din societate si multumim profesorilor pentru cate si mai cate ne-au invatat pe parcursul claselor I-VIII.
Inca din clasa a V a noi am fost entuziasmati de scoaal gimnaziala, am avut profesori noi, diriginte si colegi noi(poti spune colegi noi doar daca ai avut colegi noi).
Acum un nou an scolar va incepe din aceasta toamna, dar nu ne vom intalnii tot la aceasta scoala unde am invatat 8 ani, ci ne vom intalnii la o scoala mai buna, liceul.
Luandu-ne ramas bun de la fostii invatatori, fosti profesori si fosta/fostul diriginte/diriginta, le multumim pentru ani de scoala pe care i-am petrecut impreuna si anii de cultura pe care am studiat-o.
Cu drag, colectivul clasei a VIII-a.

Sper ca te-am ajutat, nu uita fundita!

3 răspunsuri:
| Sarius1994 a răspuns:

Lame

| 123lalala explică:

laughing ok mersi ca te-ai staduitwinking

| 123lalala explică (pentru megabum):

Nu am zis discursul asta dar iti dau o fundita..mersii oricum :*