| TuningPhotoshopX a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Copilul meu a fost batut de catre invatator desi sotul i-a spus foarte clar ca nu are voie sa il atinga.Este elev in clasa intii si invatatorul nu prea se ocupa de ei dovada fiind fiul meu cel mare care venea de la scoala si nu intelegea nimic fiind nevoita sa fac fiecare lectie cu el. As dori sa stiu care ar trebui sa fie atributiile unui invatator ce ar trebui sa invete copiii la scola daca este normal ca elevul sa stie totul din carte si caietul special de acasa sau acolo unde nu stie sa fie normal sa ii explice lectia invatatorul? pe vremea mea nu era asa doamna ne explica daca nu stiam acum totul e ca o proba de evaluare zilnica si nu inteleg daca este normal. Iar pentru batai unde ar fi cel mai bine sa ma adresez.va multumesc

Răspuns Câştigător
| FarrellBull a răspuns:

Mergeti la director, daca nu se rezolva problema anuntati politia

25 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

E greu de imaginat ca un copil care are doar cateva saptamani de cand s-a dus prima oara la scoala sa fi fost deja batut de catre invatator.Ce n-a stiut elevul, pana la urma, de a primit o corectie atat de serioasa? Daca faci temele cu el trebuie sa stii despre ce e vorba.Ininte de a merge la director discuta cu invatatorul; cat despre mersul la politie,e exagerat; doar daca are vreo ureche smulsa, vreun ochi invinetit, dar cred ca nu e cazul.Numai bine.

| TuningPhotoshopX explică (pentru April):

Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

In momentul asta, la clasa I, se deseneaza betisoare, bastonase sau cum le-o fi zicand. Deci...ce-i de inteles, mai copile?

| TuningPhotoshopX explică (pentru ardnaxur1961):

Am zis " ala mare este in clasa a 4-a"

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

NU! Ai spus "este elev in clasa intai". Am dedus ca asta din clasa intai e copilul, nu sotul.

| TuningPhotoshopX explică (pentru ardnaxur1961):

Vrei sa recitez? ''Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.,,

| VladimirPutin a răspuns:

rolling on the floor sau vorbește mă-ta mă?

| TuningPhotoshopX explică (pentru VladimirPutin):

Dap e mama.

| VladimirPutin a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

M-ai spart frate

Da la 9 ani jumate ești în clasa întai?

Nu draga e in clasa a patra dar in loc sa faci mistogarii citeai cu atentie vedeai ca are si un frate...dar asta e ce sa faci cind citim si intelegem ce ne convine

A 4-a cap de p**a groasa

Uite bă ăstai neam de port ordinar

Ti-am reprosat ceva, dude?

Nu, doar m-ai înjurat!

| petruclaudiu78 a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

Frumos exemplu le dai copiilor tai. Nu stiu cata educatie primesc ei la scoala, dar vad ca tu ii "educi" foarte bine.

| VladimirPutin a răspuns:

Ce te amuzi mă copile cu întrebările astea

Si ca sa vezi ca e masa trebuie sa iti trimit o declaratie notariala si o copie de buletin?

| ZoeyMe a răspuns:

Probabil este contul unui copil de-al ei si ea a hotarat sa adreseze intrebarea

| TuningPhotoshopX explică (pentru ZoeyMe):

Da am fost pasiv 2 ani si da, mama o scris

| TuningPhotoshopX explică (pentru ZoeyMe):

De unde stiai? Mda... se observa...

| Voluntar a răspuns:

Din punctul meu de vedere profesorul este obligat(si cred ca asa este)sa explice elevului de cate ori nu intelege ceva, pentru ca d-aia e profesor, nu? Iar in brivinta batai profesorul a gresit foarte mult, pentru ca profesorii nu au voie sa bata elevii.

Din punctul meu de vedere profesorul trebuie sa explice elevului de fiecare dat cand nu intelege, pentru ca d-aia e profesor, nu?
Iar in privinta bataii, profesorul a facut un lucru rau si urat, pentru ca acum nu se mai da voie ca profesorul sa bata elevii.(Asa era inainte, dar acum s-a schimbat legea.) Si nu cred ca e normal ca parintii sa faca lectiile acasa cu copiii, pentru ca profesorul nu le explica. Este un lucru foarte rau.

9

| TuningPhotoshopX explică (pentru Voluntar):

Cel mare cind a intrat in clasa intii la6 ani si jumate stia sa citeasca la fel de bine ca mine dar cind a invatat cit 1+1 a venit bita de la scoala iar cind am spus ca nu ii invata nimic vb de un copil care are doar fb si cica a luat premiul 2 asta doar ca masa nu e proasta si a stiut lectiile lui.Premiul 1 nu i-a dat ca cica e mai important sa ai fb la lucru manual si B la franceza(asta avea cel ce a luat premiul 1)iar el avea FBla franceza si B la lucru manual si a luat premiul 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bla, bla, ce comicar esti!
Ai spus ca ai 9 ani si ca esti comicar, acum ai si copii la scoala?
http://www.TPU.ro/comics/care-este-cel-mai-tanar-comicar-am-9-ani-jumate/

| cocomoca a răspuns:

Vai du-te la director repede sa il deie afara pe profesorbig grin Cum isi permite! sau suna la politie, sau la ministerul invatamantului.