E greu de imaginat ca un copil care are doar cateva saptamani de cand s-a dus prima oara la scoala sa fi fost deja batut de catre invatator.Ce n-a stiut elevul, pana la urma, de a primit o corectie atat de serioasa? Daca faci temele cu el trebuie sa stii despre ce e vorba.Ininte de a merge la director discuta cu invatatorul; cat despre mersul la politie,e exagerat; doar daca are vreo ureche smulsa, vreun ochi invinetit, dar cred ca nu e cazul.Numai bine.
Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.
In momentul asta, la clasa I, se deseneaza betisoare, bastonase sau cum le-o fi zicand. Deci...ce-i de inteles, mai copile?
Am zis " ala mare este in clasa a 4-a"
NU! Ai spus "este elev in clasa intai". Am dedus ca asta din clasa intai e copilul, nu sotul.
Vrei sa recitez? ''Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.,,
Dap e mama.
M-ai spart frate
Da la 9 ani jumate ești în clasa întai?
Nu draga e in clasa a patra dar in loc sa faci mistogarii citeai cu atentie vedeai ca are si un frate...dar asta e ce sa faci cind citim si intelegem ce ne convine
A 4-a cap de p**a groasa
Uite bă ăstai neam de port ordinar
Ti-am reprosat ceva, dude?
Nu, doar m-ai înjurat!
Frumos exemplu le dai copiilor tai. Nu stiu cata educatie primesc ei la scoala, dar vad ca tu ii "educi" foarte bine.
Si ca sa vezi ca e masa trebuie sa iti trimit o declaratie notariala si o copie de buletin?
Da am fost pasiv 2 ani si da, mama o scris
De unde stiai? Mda... se observa...
Din punctul meu de vedere profesorul este obligat(si cred ca asa este)sa explice elevului de cate ori nu intelege ceva, pentru ca d-aia e profesor, nu? Iar in brivinta batai profesorul a gresit foarte mult, pentru ca profesorii nu au voie sa bata elevii.
Din punctul meu de vedere profesorul trebuie sa explice elevului de fiecare dat cand nu intelege, pentru ca d-aia e profesor, nu?
Iar in privinta bataii, profesorul a facut un lucru rau si urat, pentru ca acum nu se mai da voie ca profesorul sa bata elevii.(Asa era inainte, dar acum s-a schimbat legea.) Si nu cred ca e normal ca parintii sa faca lectiile acasa cu copiii, pentru ca profesorul nu le explica. Este un lucru foarte rau.
9
Cel mare cind a intrat in clasa intii la6 ani si jumate stia sa citeasca la fel de bine ca mine dar cind a invatat cit 1+1 a venit bita de la scoala iar cind am spus ca nu ii invata nimic vb de un copil care are doar fb si cica a luat premiul 2 asta doar ca masa nu e proasta si a stiut lectiile lui.Premiul 1 nu i-a dat ca cica e mai important sa ai fb la lucru manual si B la franceza(asta avea cel ce a luat premiul 1)iar el avea FBla franceza si B la lucru manual si a luat premiul 2
Bla, bla, ce comicar esti!
Ai spus ca ai 9 ani si ca esti comicar, acum ai si copii la scoala?
http://www.TPU.ro/comics/care-este-cel-mai-tanar-comicar-am-9-ani-jumate/
Vai du-te la director repede sa il deie afara pe profesor Cum isi permite! sau suna la politie, sau la ministerul invatamantului.
anaadiaconu întreabă: