Bla, bla, ce comicar esti!
Ai spus ca ai 9 ani si ca esti comicar, acum ai si copii la scoala?
http://www.TPU.ro/comics/care-este-cel-mai-tanar-comicar-am-9-ani-jumate/
Vai du-te la director repede sa il deie afara pe profesor Cum isi permite! sau suna la politie, sau la ministerul invatamantului.
Din punctul meu de vedere profesorul este obligat(si cred ca asa este)sa explice elevului de cate ori nu intelege ceva, pentru ca d-aia e profesor, nu? Iar in brivinta batai profesorul a gresit foarte mult, pentru ca profesorii nu au voie sa bata elevii.
Din punctul meu de vedere profesorul trebuie sa explice elevului de fiecare dat cand nu intelege, pentru ca d-aia e profesor, nu?
Iar in privinta bataii, profesorul a facut un lucru rau si urat, pentru ca acum nu se mai da voie ca profesorul sa bata elevii.(Asa era inainte, dar acum s-a schimbat legea.) Si nu cred ca e normal ca parintii sa faca lectiile acasa cu copiii, pentru ca profesorul nu le explica. Este un lucru foarte rau.
9
Nu draga e in clasa a patra dar in loc sa faci mistogarii citeai cu atentie vedeai ca are si un frate...dar asta e ce sa faci cind citim si intelegem ce ne convine
Cel mare cind a intrat in clasa intii la6 ani si jumate stia sa citeasca la fel de bine ca mine dar cind a invatat cit 1+1 a venit bita de la scoala iar cind am spus ca nu ii invata nimic vb de un copil care are doar fb si cica a luat premiul 2 asta doar ca masa nu e proasta si a stiut lectiile lui.Premiul 1 nu i-a dat ca cica e mai important sa ai fb la lucru manual si B la franceza(asta avea cel ce a luat premiul 1)iar el avea FBla franceza si B la lucru manual si a luat premiul 2
Si ca sa vezi ca e masa trebuie sa iti trimit o declaratie notariala si o copie de buletin?
E greu de imaginat ca un copil care are doar cateva saptamani de cand s-a dus prima oara la scoala sa fi fost deja batut de catre invatator.Ce n-a stiut elevul, pana la urma, de a primit o corectie atat de serioasa? Daca faci temele cu el trebuie sa stii despre ce e vorba.Ininte de a merge la director discuta cu invatatorul; cat despre mersul la politie,e exagerat; doar daca are vreo ureche smulsa, vreun ochi invinetit, dar cred ca nu e cazul.Numai bine.
Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.
In momentul asta, la clasa I, se deseneaza betisoare, bastonase sau cum le-o fi zicand. Deci...ce-i de inteles, mai copile?
NU! Ai spus "este elev in clasa intai". Am dedus ca asta din clasa intai e copilul, nu sotul.
Vrei sa recitez? ''Ala mare are 3 saptamani de cand ala mare este in clasa a 4-a si 3 saptamani de cand ala mic e in clasa I-a.,,
Frumos exemplu le dai copiilor tai. Nu stiu cata educatie primesc ei la scoala, dar vad ca tu ii "educi" foarte bine.
anaadiaconu întreabă: