| Teo0011 a întrebat:

Va salut! Am ceva prieteni plecati in UK si atunci cand mai stam de vorba,ne mai vedem cand vin in tara in concedii,se lauda ca studiaza in UK, ca primesc finantare anuala de 10k lire sterline si ca se duc la cursuri doar 1-2-3 zile pe saptamana.Ceva nu imi miroase a bine. Oamenii astia nu au terminat in tara nici macar cele 12 clase(nu au ajuns pana la bac macar) si nivelul lor de engleza este destul de scazut.Mi-au tot aratat diversi indivizi pe platforme sociale care pretind ca se ocupa ei de inscrieri si ca ii ajuta cu toate actele necesare. Care este explicatia logica pentru tot ce se intampla? Multumesc!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Mi-au tot aratat diversi indivizi pe platforme sociale care pretind ca se ocupa ei de inscrieri si ca ii ajuta cu toate actele necesare"

contra unei sume de?

Bula
| Bula a răspuns:

Banii.
Aceea fiantare sunt imprumuturi, vor trebui platite inapoi bancii.

| Teo0011 explică (pentru Bula):

Intr-adevar,au precizat-o si ei ca este un imprumut prin programul Student Finance.Dar cum poti fii acceptat intr-un mediu universitar fara ca cel putin sa fii terminat un liceu?

Bula
| Bula a răspuns (pentru Teo0011):

Exista si invatamant de nivel superior la care nu este criteriu bac-ul sau nici chiar invatamantul liceal finalizat.
Depinde de sistemul de invatamant al tarii si al facultatii.

Întrebări similare