| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o mare dilema deci daca inima ei primul organ ce se formează, si omul fara creier nu yrairste, cum este posibil sa bata, daca nu ii coordonează activitatea creierul? Cum?

3 răspunsuri:
| Ionut2025Tz a răspuns:

Domnul meu bagate la somn si lasa curiozitatile astea. Pai ia gandeste-te putin se formeaza intai creierul, creierul fara sa fie oxigenat moare. Logic e sa se formeze intai vasele sangvine care sa duca nutrientii si oxigenul de la mama catre embrion, apoi inima si abia apoi celelalte organe.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai la inceput, embrionul are doar cateva functii vitale care pot fi intretinute doar cu ajutorul inimii. Adica strict prin vascularizare. Nu stiu exact fiecare etapa si ordinea de dezvoltare a restul organelor, dar daca stai si o gandesti logic, nu iti trebuie creier intr-o diviziune celulara cu membrana vascularizata. Pentru ca nu are inca ce sa coordoneze.

Bula
| Bula a răspuns:

Si la o masina, intai se fabrica componentele si doar la urma se asambleaza si se pune in functiune.
Pana atunci totul se fabrica /se prelucreaza din surse rxterioare, conform proiectului.

Întrebări similare