| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o mare problema deci astazi mama a vrut sa isi cumperi spatiu de stocare in Google foto după ce s-au chinuit cu greu din ea si tata sa indroduca cardul in telefon ( pe mine nu m-au chemat sa le dau ajutor cred că credeau că o sa fac alte lucruri cu cardul după ii inteleg oarecum) dar problema cea mai mare a apărut cand a incercat sa cumpere spariuk după ce a dat stocare la preț redus bla bla bla i-a apărut mesajul " plata nu s-au finalizat incearcă alta metoda de plata" de ce? Plus ca ii apare "indisponibil pentru această achiziție " de ce pare? Din pe mine m-a întrebat la fel si IAM spus că nu știu,iar după si ea si tata au spus că "nu vreau sa ii ajut din ca ei sunt buni doar când Imi dau ei ajutorul " dar chiar nu știam ce si cum sa fac va rog ajutati-ma daca vreunul dintre voi sotie ce si cum trebuie favut va rog frumos sa imi spuneti, dar nu as vrea link-uri de pe YouTube ca nu merg am mai incercat odata vreau ceva concret adică " intri acolo dai dincolo..." si promit că va voi ramane dator, am uitat sa precizez că ea are card la BT

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil nu au dat acordul pentru plati prin internet spre alte tari.
Sa mearga la o caserie BT pentru clarificare si rezolvare.

| anonimg a răspuns:

Eu aș conecta cardul la telefon prin Google play (G pay). După ce s-a conectat cardul, atunci ar trebui să meargă plata prin G pay.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu putem noi ghici ce au făcut ei acolo