| Curiosul999 a întrebat:

Va salut in seara asta ai mei m-au învinuit că din cauza mea un pisoi de-al nostru are probleme și nu se mai se duce la wc ( face treabă mica cu sânge )! am sa explic nu foarte detaliat ce s-a întâmplat deci astăzi nu m-am dus la școală din cauza că jumătate din colegii mei au bronșita (am înțeles că iar va urma episodul 2 din pandemie) in fine ai mei m-au lăsat acasă eu nu am fost atent la pisici sa vad ce fac într-adevăr dar cert este că în seara asta unul din cei 2 motani sta lungit pe jos (încă este in viață) dar nu mai pare să își revină și ai mei m-au pedepsit au spus că dacă va păți știți voi ce eu voi fi principalul vinovat motanii aveau 2 ani și unul dintre ei este inca in călduri eu le-am spus sa ii despartă sau sa dăm unul la adopție, in ultimul timp se și călcau între ei pentru că nu aveau pisici dar ei nu și nu nu mai ascultat au tot spus că "o să ii duca la sterilizare" dilema mea cea mai mare este cumva era posibil că atunci când se călcau între ei cel care îl calcă pe asta de se simte rău sa ii fi spart vezica? Ei acum mă tot acuză că sunt iresponsabil și că stau toată ziua pe telefon dar și ei fac la fel se uită numai la politică în ultimă vreme și îl susțin pe FB pe CG, seara când vin de la muncă de la ora 8:00-8:30 până la 11-12 și tot ascultata diferite reeluri ce a mai zis nu știu cine ce a mai făcut XYZ de parcă oricum are vreo relevanță eu acum ce sa fac? Mai exista șanse că pisicul să-și revină?

3 răspunsuri:
| papucicu a răspuns:

Suna cam a science fiction serios. S.a inventat veterinarul

| mihai69 a răspuns:

De ce nu îl duceți la vet?!?

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Spune le părinților ca exista veterinari ce sterilizează pisici gratuit. Poți cauta pe net ca sigur găsești în orașul tău. Ei probabil au tot anulat din frica de a plătii mulți bani. În felul asta veterinarul o sa poată și sa consulte pisice și sa determine de ce au probleme.