Este foarte normal că profesorii nu știu cum sunt băieții ăia și fetele nu îi vor colegi de bancă.
Când jucam PLĂCINTA - 2 sau 3 sau 4 băieți și o fată între ei tot timpul erau curioase fetele să vadă cum e.
Salut.
Incearca sa nu obligi UMAN la o apropiere intre sexe COMPATIBILE daca ele isi expun refuzul fata de actiunea ta.
Incearca sa nu REFUZI UMAN apropierea intre sexe DE ACELASI FEL care are suficient de multe beneficii incat sa se incadreze la o dezvoltare superioara a copilului / elevului prin simplul fapt ca se influenteaza unul pe altul pentru a evolua prin imitatie/inovatie si invatare RECIPROCA.E o evolutie si o crestere mult mai frumoasa si importanta alegerea de ai lasa alaturi de prieteni si NU SA LE IMPUNA PROFESORUL o,, relatie,, de prietenie sau sociala cu sexul opus care are drumul ei, separat de scoala si nu face decat sa tina un blocaj in dezvoltarea corecta a copilului.
Dezanvatajul este ca apare neatentia la ora si anturarea la subiecte si fapte externe scolii DAR mult mai mare este avantajul oferit de dezvoltarea prin invatare reciproca de la acelasi sex.
Si in plus, nu-i obliga la dezinhibare fata de sexul opus doar ca vrei tu (profesor ) sa se apropie.de asta cred ca se plang
Eu sunt elev profesorul azi se mira si am vrut sa vad ce ati face voi daca ati fi in locul lui
In clasa mea de liceu eram 4 baieti si 29 de fete. Pentru ca noi baietii faceam numai prostii ne-a mutat (dirigintele) cu cate o fata. Am stat si n-a murit nimeni. probabil ca nivelul de inteligenta a copiilor de astazi e un pic mai redus. De ce ai tipa ca nu vrei? N-am auzit de fata mancata de baiat in scoala! Ce as face? Le-as spune sa stea cum i-am pus eu si daca nu vin la ora absenta nemotivata. Profesorii sunt fraieri. Cu cat trec mai putini elevi clasa cu atat ai mai multi elevi la curs.
Scuze pentru greselile gramaticale dar telefonul zici ca-i nebun! Le-am corectat pe PC dar pana sa se schimbe mai este.
All4QuestionS întreabă: