| LoStEyEs a întrebat:

Voi ce meserie o sa va alegeti cand o sa fiti mai mari? justificatiwinking dau funda + vot la cel mai boon raspunswinking pup pe toti kiss

Răspuns Câştigător
| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna

Imi doresc sa ajung medic chirurg!

De ce?
Pentru ca mi se pare un lucru minunat sa salvezi vieti te simti cred ca precum SuperMan (SuperWomen in cazu meu ca`s fata laughing )
Devi cunoscut in lume ca salvezi atea vieti si ca simti ca ai un rol in lume, poti spune ca esti un erou al oamenilor.Insa este mai greu, deci trebuie sa studiezi mult, dar nimic nu e imposibil)
Succes!

14 răspunsuri:
| ersilia11 a răspuns:

Eu as alege avocat pentru ca se castiga mult si este o meserie palpitanta ca libertatea unui om este in mainile tale.

| Emazio a răspuns:

Presedintewinking iti garantez ca e cea mia tare meserie:
1.cand ajungi presedinte poti schimba regimul la unul comunist si dupa asta tu detii toata puterea si faci ce vrei in stat
2.sau vreun ministru ca fura mult de la oameni si castiga bani
3 sau arhitect

| RaZvy97RaZvy a răspuns:

Eu vreau sa ma fac ofiter in Armata Romana, pentru ca ai un loc de munca stabil(poti sa te angajezi dupa ce faci liceul, ai posibilitati sa faci o scola serioasa )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IrinaIvashkov):

Hey:X si eu vreau acelasi lucru:XXX
mi se pare o meserie misto si iubesc biologia la nebunie!:X doamne ajuta sa ajungem ceea ce ne dorimwinking pup:*

| DeathIncarnate a răspuns:

Inginer,pentru ca asta mi se pare mie de viitor, te pup si eu

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt deja salariată!
Pa, pa.

| IrinaIvashkov a răspuns (pentru anonim_4396):

Chicror1 ma bucur ca am gasit pe cineva cu acelasi vis ca al meu si eu ador biologia, anatomia si tot ce e legat de asta

| coldblood a răspuns:

Eu vreau sa devin jurnalista. Pentru ca imi place sa scriu si sa citesc...big grin Si imi place aceasta meserie pentru ca esti mereu la curent cu toate stirile...big grin

| GenetiX a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Offtopic

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru GenetiX):

Bună.
Asta este părerea ta, încearcă să fii util pentru cei care întreabă, da?
Pa, pa.

| Eღilia62 a răspuns:

Medic neurolog,pentru ca imi place biologia si se si castiga bine in meseria asta,cu toate ca necesita sacrificii, oricum altceva n-am ce face decat sacrificii in viata asta, dar apoi culeg si roadele muncii mele.

| LoStEyEs explică (pentru IrinaIvashkov):

Da, si eu vreau acelasi lucru! dar am unele temeri. oricum, e super tare biologia, anatomia, si chestiile astea cu celulele, etc. big grin

| Meryem027 a răspuns:

Medic, din simplul fapt ca profesia aceasta ma atrage,imi place mult biologia, imi place sa comunic cu persoanele din jurul meu si sa le ajut! E o meserie frumoasa, respectabila si sunt sigura ca o sa ma duc la cabinetul meu cu tragere de inima, vorba aia. Pupici :*

| IrinaIvashkov a răspuns (pentru LoStEyEs):

LoStEyEs nu trebuie sa ai temeri pentru ca daca toti vom avea temeri nu ne vom mai putea implini visele big grin