Eu mananc un mar si nelipsita cafea. Daca imi e mult prea foame mananc un sfert de cana cu cereale si sana sau o juma de sandvis ca mai mult nu pot duce.
Trebuie sa mananci dimineata, deoarece pe parcursul zilei ai nevoie de energie, ca sa functioneze toate organele asa cum trebuie.
Daca nu ai probleme cu kilogramele in plus, poti manca mai un mic dejun, mult mai diversificat.In ambele situatii,trebuie sa-ti hranesti organismul cu fibre,proteine,glucide,carbohidrati,vitamine si minerale,ca sa aiba organismul ce "arde" si sa produca energie.
Ceai din fructede padure,tei+lamaie,cu o felie paine integrala+unt+gem(sau sunca Praga,sunca pui,curcan),sau lapte(cu cacao),iaurt+cereale integrale+stafide,un ou fiert moale(se digera mai usor)+cu o leguma(rosie,castravete, ridichie), sandvici cu piept pui la gratar+salata verde, o omleta(la abur) din ou+ceapa verde+ardei rosu cubulete+o lingurita lapte, etc. Poti sa combini felurile recomandate.
Daca vrei sa asculti de un sfat,ar fi bine,daca nu,ignora ce am scris:nu este sanatos sa mananci mar, pe inima goala(este acidid si ataca mucoasa fastrica), iar cafeaua(contine cofeina)agita organismul, afecteaza ficatul, in cazul in care nu ai mancat ceva inainte.
Pe asta nu o stiam. Multumesc! Am sa incerc sa ma las. Eu de obicei dupa ce mananc asta am antrenamentele (nu iti imagina ca imi dau duhul la ele) si apoi mananc bine pentru ca urmeaza o noua zi de munca. Dimineata nu pot manca altceva dar am sa incerc. Probabil de aici mi-a si scazut randamantul in ultima perioada, desi fac asta de mai bine de un an. Multumesc inca o data!
Ma bucur, ca ai apreciat raspunsul si imi cer iertare pentru greselile facute cu unele cuvinte(degetele apasa mai repede pe taste, se mai ating si altele).
Un an nou cat mai bun!
alexcatalin13 întreabă: