După ce învăț de obicei repet sa vad ce știu și astfel vad și dacă nu am reținut ceva, apoi scriu ce am învățat ( fac o schema, mereu mă ajută).
Creierul invata astfel, putina informatie, concentrate maxima, in toate tariile unde se pret pe calitate regula este calitatea a ceea ce memoreaza un elev nu cantitatea doar in tarii cretine ca Romania se pune pret pe cantitate, fiind o tara de pagali fara gandire critica, tu invata sa reti informatia astfel, inveti ceea ce ai de invatat in mai multe sesiuni si te autotestezi mereu, creierul nostru uita in 30 secunde ceea ce a invatat sau 90% in primele 24 de ore,autotestarea, invatatul activ face ca informatia sa fie retinuta, imposibil sa nu reti ceva daca esti activ, pe internet sunt documentare, comunitati online pentru orice materie, repeta si materia veche mereu astfel nu vei plange ca va pica la bac, tot ce nu repetam uitam simplu
Https://www.youtube.com/results?search_query=Scoala+Discovery+
citeste carti, ocupati tot timpul cu ceva folositor mereu
manca peste de 3 ori pe saptamana, ciocolata neagra 80% cacaco, cardio 30 de minute zilnic
Scheme colorate, invat o portiune, apoi inca una si apoi reiau de la cap, recapitulez mai tarziu sau urmatoarea zi (a 2-a zi vei sti mult mai bine daca ai invatat cum trebuie in prima)
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: