| AvalohAlyn a întrebat:

Voi faceti meditatii? La ce materii si de ce faceti meditatii? Si inca ceva, cat va costa?
Mersi.

Răspuns Câştigător
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Da, din clasa a 5-a.

--romana
--istorie
--engleza
--economie

65 de lei ro/2ore
50 de lei istorie/2ore
engleza 60 de lei/2ore
economie 35 de lei/1 ora

11 răspunsuri:
| ioanacristina666 a răspuns:

Am facut acum cativa ani pentru examenul de capacitate la matematica.(Sunt de parere ca la restul poti invata si singur). In jur de 35-50 Ron ora sau 2 ore(depinde de profesor)

| AvalohAlyn explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Si te ajuta practic? Tu de exemplu de ce faci meditatiile?big grin
Ma gandesc sa fac si eu.dar nu stiu sigur.

| Zimm a răspuns:

Am facut si eu, din clasa a 10-a la engleza pana la sfarsitul clasei a 11-a, 50 lei/2 ore pentru examenul Cambridge si dupa in clasa a 12-a am luat ore la bio, la chimie si la mate, toate 50 lei/2 ore, pentru bac si pentru admiterea la facultate.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da, explica mult mai bine decat la ore
+ ca la scoala pot sa dorm... ca invat la pregatire chestiile predate mult mai usor

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Si uite asa dau ai dai bani aiurea ca sa poti tu dormi la ore

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru suntserios):

Nu esti serios ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mate, din joi in Pasti, 40 lei.

| RainmakerX a răspuns:

Pana acum am facut doar in clasa a 8-a, la mate, cate o sedinta de 2 ore pe saptamana. 25 de lei. Era mult mai ieftin caci era cu profesorul de la clasa, un domn foarte de treaba. Facea meditatii cu grupe de cate 2, din cand in cand 3 deci chiar nu isi batea joc. Era foarte de treaba si explica bine.

| KoJoXMgoD a răspuns:

Am facut pe clasele 7-8 la matematica.40 lei 2 ore

| KoJoXMgoD a răspuns (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Meditatii la istorie? Pe bune? laughing

| KamaSutra a răspuns:

Am făcut la română dintr-a 5-a, dar nu pentru a înțelege lucrurile predate la clasă, ci pentru olimpiadă, concursuri etc și nu plăteam nimic, iar asta am facut-o până în clasa a 8-a când am început pentru examen dar tot n-am plătit nimic.
Și la matematică, in clasa a 8-a, 35 de lei pentru examen și m-a ajutat foarte mult

Întrebări similare