Apoi dupa un an o sa vezi ca a uitat 90 la suta din ce a invatat in ultimi 4 ani sa nu spun 12 ani, pur si simplu pierdere de timp, mai bine ar invata o meserie asa le baga in somaj si apoi in ue ce viitor, ai nevoie de bac la babe si in constructii
Eu recomand sa inveti cat mai multe subiecte asa creste probabilitatea rationala sa nimeresti subiectul si sa il sti, nu pierde timpul invata daca vrei il vei lua sunt sigur
Stai linistit ca in afara de citit, scris, adunat astea de baza am uitat tot si sincer imi doresc sa uit pentru. ca nu-mi folosesc . Vreau doar sa iau bacu`, dupa imi bag somaju pe perioada verii si prin toamna, septembrie adica, ma angajez si o sa fac un post liceal ori cursuri de ceva. Nu vrea sa fac facultatea sa fiu prost cu diploma, cu tot respetu` pentru. aia care au facut-o dar cam asa te numesti daca o ai si nu lucrezi in domeniu
M-am gandit deja. O sa ma angajez la Mega Image ca am un var acolo, o sa fac un curs sau post liceala ceva si dupa ma angajez acolo daca imi gasesc loc de munca bineanteles. Cu plecatu` afara ar fi o idee doar ca unde as vrea eu e aproape imposibil de ajuns. Si oricum nici afara nu umbla cainii cu covrigi in coada.
andreiandrei12 întreabă:
OttoR3V întreabă: