Exista stimulente pentru memorie. Lecitina, Memoplus, Ginkobiloba, ceaiuri etc.
Ai nevoie de liniște sa te poți concentra. Și mediul in care te afli te poate influența.
Ai incercat sa mergi la bibliotecă?
Eu invatam noaptea, cu cafele si cate o pauza era binevenita. Peste zi, nu prea reuseam. Problema nu cred ca este de reținere, ci de concentrare pe perioada mai lunga.
Poate te ajuta si Ginkoprim.
Succes!
Fiindca iti obosesti ochii s minte auc joculetele si online, in loc sa te focusezi pe carte si sa inveti, ca sa poti retine ce citesti.
Nu te ajuta nici un fel de lecetina sau alte medicamente, daca nu elimini ceea ce-ti consuma energia si atentia, precum telefonul si computerul.
Prin aceeași problemă mă confrunt și eu de mai bine de 2 ani. Am luat tot felul de suplimente dar nu m au ajutat. Poate așa este memoria ta…
Nu joc jocuri PS calculator! Nu am cont pe rețele de socializare pentru ca pur și simplu nu țin minte parolele sau email-urile! Nu am avut niciodată memorie bună
Can postezi intrebari pe forumuri, inseamna ca petreci multe ore pe forumuri de socializare, cum este si aici TPU.
Doar pe TPU și aici a trebuit sa îmi notez pe hârtie parola și numele de utilizator ca altfel nu țineam minte
Ajuta linistea de acolo.
Normal ca ajuta sa citesti ceea ce vrei sa retii!
Consulta un neurolog.
Un RMN ar putea elucida cauza problemelor tale.
florrymih întreabă:
Curiosul999 întreabă: