Hey! Nu cred ca, conteaza. La noi nu am avut voie sa scriem pe portiunea aia mica de pe prima foaie si nici pe a doua Deci nu iti fac griji
Nu, nici eu nu am scris aproape nimeni nu a scris acolo. ne-a barat si atat
Nu! Stai linistit/a. si eu am inceput asa, si toti cei din clasa cu mine. Si cand am intrebat omul trimis de Inspectorat a zis ca nu e gresit. Succes!
Eu nu pot intelege porcariile astea niciodata.eu doamne ajuta, n-am gresit .de ce ar putea sa-ti anuleze toata lucrarea si intr-un fel sa-ti distruga viitoru...cand tu nu ai scris primul ex(pentru ca doar atat incapea) pe prima pagina ...sau ca ai scris nu stiu- la noi a fost scl cu cls 1-8 nr 11 buzau__si ai scris doar nr 11 buzau-e o aberatie si o porcarie. sper sa nu-ti anuleze pentru ca nu e corect
Paii euu sinceer m-am speriat foarte tare. Mi-a picat ca supraveghetot un profesor mai tantalau.care de obicei vorbeste gura dupa el.si cand i-am dus lucrarea nu o-a convenit ca am scris asa.si am inceput sa bombane si sa imi zica ca daca nu mi-o accepta!? iar m-am speriat enorm.pentruu ca lucrarea mea a fost perfecta.chiar mi-am corectat-o si am scos punctaj bun.insa ieri mi-am petrecut ziua plangand deoarece eram cu gadul la ceea ce a spuss tantalalul ala
CdeMetal întreabă: