| sweetys a întrebat:

Vreau si eu sa stiu la ce sarbatori si in ce zone ale tarii oamenii se costumeaza. Am intrat intr-o discutie urata si incerc sa conving o persoana ca halloweenul nu este singura sarbatoare de genul. Stiu ca si la noi in tara sunt sarbatori de genul, dar traditia se mai poarta in zone foarte mici. Vreau sa stiu numele la sate si la sarbatori. Va rog!

12 răspunsuri:
| viata0delash a răspuns:

La orice sarbatoare nationala toti se mascheaza in costume nationale. Cand mai poti vedea oameni imbracati in national doar daca nu e vreo sarbatoarehee hee

La orice sarbatoare nationala toti se mascheaza in costume nationale.
Cand mai poti vedea oameni imbracati in national doar daca nu e vreo sarbatoarehee hee

La orice sarbatoare nationala toti se mascheaza in costume nationale.
Cand mai poti vedea oameni imbracati in national doar daca nu e vreo sarbatoarehee hee?

| Noone09 a răspuns:

La carnavalul de la rio, si colindători =)

| T0T a răspuns:

La paradele LGBT. Să vezi cum se costumează oamenii ăia, mai ceva ca la Halloween.

| gelu1970 a răspuns:

Sarbatoarea lolelor de exemplu. in diferite localitati.

Răspuns utilizator avertizat
| MariusStefan25 a răspuns:

Calusarii,capra,

| Razvan_Rusu_1997 a răspuns:

În ziua de anul nou, se costumeaza se numește " plug ".în zonele de munte se sărbătorește asa ceva!

| DOD0512 a răspuns:

In Germania se sarbatoreste krampus in decembrie cred ( krampusul este un demon al craciunului etc.)

| anamariarot a răspuns (pentru retarder):

Dar profesoara ta nu te-a învățat să pui și virgule? happy

| sweetys explică (pentru retarder):

Recunosc am gresit, imi adum. Dar nu generaliza, nu sunt o proasta care nu a trecut pe la orele de romana. M.am enervat prea tare si probabil nu m.am gandit la modul in care scriu. Pentru tine o sa reformulez. Numele satelor si a sarbatorilor. Acum sper ca esti multumit.