anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreu si eu o parere despre I.L.Caragiale si Liceul Pedagogic din Ploiesti. Sunt clasa a VIII-a si stiu ca e grav, dar inca nu m-am hotarat ce liceu sa urmez. Nu e vorba de medie, ca am peste 9, 80, dar e vorba ca am auzit unele lucruri negative despre Caragiale, cum ar fi ca nu se fac ore, sau ca profesorii sunt numa pe meditatii acasa. In plus, mai am o nelamurire: nu stiu daca sa dau la filologie engleza, sau mate-info intensiv engleza. O parere... ceva? pls

7 răspunsuri:
| Pure.Sunshine a răspuns:

In plus, Caragiale Comparat cu pedagogicul este mai bun dintr-un singur motiv: mediile de admitere sunt mult mai mari, deci si nivelul la care se lucreaza este mai mare. La clasele cele mai bune nu se lucreaza decat probleme de olimpiada.

| Cromasston a răspuns:

Nici eu nu m-am gandit la ce liceu sa dau.tot unul din ploiesti o sa ma uit pe formularul primit de la sc.caragiale este un liceu ffff bun dupa cum am auzit.succes la examen(daca dai la eng intensiv)!

| anasch a răspuns:

Ma, uite, eu tocmai am terminat mihai viteazul, si pot spune ca se fac ore intr-adevar si profii chiar nu sunt pe chestii d-astea cu meditatii etc. in pedagogic se spune ca s-ar face orele tot timpul, e un liceu serios. de caragiale, sincer, am auzit si eu ce ai auzit si tu, dar persoanele cu care am vorbit s-au aratat incantate de el. in ceea ce priveste profilul, acum depinde de tine. la filologie n-o sa-ti bati capul cam deloc, adica daca vrei medie mare in liceu, mergi la filologie sau stiinte sociale. daca esti bun/buna la mate, chimie, bio, fizica, info poti sa alegi usor mate-info sau stiinte ale naturii.

| RyAngel a răspuns:

Te rog mult de tot spune-mi cum e la filo-engleza la Caragiale! E vreau la filo simplu sau filo-fanc dar nu cred ca e foarte diferit. Poti sa-mi spui te rog si cum a fost in prima zi? Cum ai primit uniforma si daca ati purtat-o mereu? Si ai mers cu flori la diriga sau cum ai facut?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumeschappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma am intrat in Caragialehappy...filo englhappy sper sa fie ok alegerea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma am intrat in Caragialehappy...filo englhappy sper sa fie ok alegerea