anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

14 ani, 1.76m, 50 kile, eu as cam vrea sa mai ma ingras, ca de masa musculara nu prea stiu ce sa zic. Voi ce ziceti? Sunt prea slab?

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Mai săculeț de ciment laughing.

12 răspunsuri:
| AlexuuM a răspuns:

Nu eşti prea slab, fiecare depinde cum are construcţia, eu am 17 ani, 1.72 şi 60 de KG şi este foarte bine la vârsta mea.

| Alexandru250201 a răspuns:

Dupa parerea mea, da, esti putin cam slab pentru inaltimea ta, macar sa ai 60-65 de kg

| Zozohun a răspuns:

Eu am aceeasi vârsta si înălțime si am 62 de kg.
Acum depinde de tine, daca te simti bine in largul tau, nu e nevoie sa te ingras.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Cam 50-55 de kilograme am eu la 1.50 cm. Lasa-ma sa iti dau un sfat. Numarul care apare pe cantar este irelevant. Mergi in fata unei oglinzi. Daca esti multumit cu felul in care arati si te simti bine in pielea ta, atunci nu este nevoie sa pui/dai niciun kilogram. 50 de kilograme la inaltimea ta nu mi se pare o greutate nesanatoasa, totusi.

| AndreiRoAndyG a răspuns:

Eu am 13 ani si 1.81 la inaltime si 83 de kg..eu as vrea sa slabesc pana la 77 kg...nu ma simt gras.dar pot spune ca am cat de cat grasime pe abdomen.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

De ce ai dat funda? Nu te-am ajutat cu nimic. Asculta-l/o pe "ce zi frumoasa laughing", sfatul e chiar util.

| AnDrEi571 a răspuns:

Mai bine faci sala in timp se vor pune si kg in puls, daca vrei sa te apuci de sala acasa uitate la angel fitnes a facut ex pentru acasa cu gantare!

| MoonWolf a răspuns:

Un mod bun de a vedea ce greutate e recomandata pentru tine, e de a scadea 105 sau 110 din inaltimea ta.Gen preferabil pentru tine ar fi 66 de KG.
Dar nu conteaza, arati bine si asa daca tu esti mutumit.

| MoonWolf a răspuns (pentru MoonWolf):

Multumit^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune mana si mananca, esti prea slab!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu merge cu mâncarea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BuLaNNNeL):

M-am simțit big grin