| Alverto a întrebat:

A mai observat cineva ironia ce se creează în jurul nostru? Mă refer la faptul că media numărului de femei comparativ cu nr de bărbați e mai mare (102 femei pentru 100 bărbați în medie zice ONU) și cu toate astea mulți bărbați devin cerșetori pentru femei, in sensul că fac orice doar pentru a se băga în seamă cu ele și cu toate astea lor nu le pasa, nu ii baga in seama. La ce mă refer? Mă refer la faptul că femeile ar putea să înceapă o relație doar bătând din palme pentru că au o mulțime de bărbați care dabia așteaptă să găsească pe una singura, in schimb bărbații se sinchisesc sa trimită mesaje la 100 de femei pe rețele de socializare și eventual să primească block sau în cel mai bun caz seen. Adică de ce sunt femeile așa nepăsătoare (mai ales în mediul online)? Sa nu mi spuneți că nu e așa că știm cu toții că asta e realitatea

Bun, sa zicem că e enervant să primești mesaje de la oameni dubioși sau eventual bătrâni in timp ce tu ai 20 de ani, dar totuși multe nu le dau atenție celor care vor ceva serios și care sunt cu capul pe umeri, ci prefera să se agațe de unul depravat care e văzut ca "tip rău" in societate

Dar de ce? Întrebarea principala e: cum sa tii piept altora în fața femeilor când multe prefera pe unul cu bani dar depravat mintal care în unele cazuri ajunge sa le bata in loc sa prefere pe cineva mai așezat și care știe ce vrea de la viață, ci nu aventuri de o noapte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand noi, barbatii suntem de vina. Ca am transformat orice boschetara in printesa. Multi barbati in ziua de azi sunt simpi si fatalai. O alta problema este ca orice grasa, nasoala si analfabeta are acces pe termen scurt la un chad. Strict pentru sex rapid si gratuit. Ele nu isi dau seama ca sunt rulate, pentru ca femeia crede ca daca ala inalt si frumos face sex cu ea, asta inseamna ca ea este valoroasa, si ca nu ar trebui sa isi scada standardele ( 1.90, slariu baban, frumos, masina, si 20 cm) prefera sa fie tavalite de "high value mens " decat sa isi faca o familie cu un normie care le-ar respecta. Din cauza la feminism, le-a intrat urmatoarea fraza in cap " distreaza-te, meriti ce-i mai bun fara sa faci nici un efort, sari din falus in falus pana la 30+, dupa care cu siguranta vei gasi un barbat bogat si frumos care sa te ia de nevasta" ha, ha, ha! Uita-te in jurul tau cate femei de 30+ sunt single moms laughing daaa, cu siguranta ele au ales asta, ca sa fie puternice si independente. Nu ca chad le-ar fi lasat gravide si dupa aia nu le-a mai bagat in seam laughing ma jur ca stiu in irl o tipa cu 4 copii din 3 tati si se vaita ca este singura laughing morr laughing femeile destepte se marita de tinere cu barbati buni, poate ca nu or fi cei mai atractivi dar sunt familisti si muncitori. Eu la munca vad in jurul meu femei 30+ care se vaita de singuratate pentru ca daca in trecut rupeau cluburile si aveau un iubit pe saptamana, acum trebuie sa munceasca din greu, nici macar un normie ca mine nu le mai baga in seama, si culmea tot ele sunt victime laughing respect pentru putinele femei care sunt modeste si loiale. La noi inca mai sunt fete de treaba, nu am ajuns ca in vest...inca.

28 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

''Întrebarea principala e: cum sa tii piept altora în fața femeilor când multe prefera pe unul cu bani dar depravat mintal care în unele cazuri ajunge sa le bata in loc sa prefere pe cineva mai așezat și care știe ce vrea de la viață, ci nu aventuri de o noapte?''

Simplu, faci si tu destui bani fara sa devii depravat. Meserii si joburi banoase is cate vrei.

| Alverto explică (pentru Wr3nch):

Ok înțeleg ce zici. Dar cu toate astea femeile deseori îl prefera pe "tipul rău" cu bani decât pe cel mai care nu încearcă să impresioneze și are destui bani

| Sekim a răspuns:

Ironia mai mare e faptul ca esti capabil sa intelegi ca ceva e gresit, dar nu esti capabil sa intelegi si de ce e gresit. "Simptomele" pe care le ai descris la aceste femei, valabile foarte frecvent si la barbati, descriu doar un om average cu inteligenta scazuta. Din putinii oameni pe care i am intalnit care erau inteligenti, niciunul nu era interesat sa isi piarda timpul cu oameni de genul. Toti cautau doar relatii serioase si nici macar nu erau interesati de aventuri sau timp pierdut cu oameni care nu merita, lucru perfect normal. Pe scurt, ai descris oameni prosti care nu au niciun scop si nicio valoare, nu merita nici macar sa discuti despre subiectul asta, atat de nesemnificativ este.

| dullcat a răspuns:

In locul tau as blama parintii (nu degeaba exisata daddy issues) si filmele care spalau creierul adolescentelor inca dininte de aparitia social media. Poate daca nu existau atat de multi bad boys in filme, mai ales in roluri principale, prezentand acelasi cliseu obosit cu fata cuminte si buna care il schimba pe baiatul rau, acum nu am mai fi vorbit despre asta.

| Holiday a răspuns:

"multe prefera pe unul cu bani dar depravat mintal care în unele cazuri ajunge sa le bata"

De fapt violenta intre parteneri (in general barbatul agresand femeia) e mult mai comuna in mediile unde oamenii sunt saraci si needucati.

"ci prefera să se agațe de unul depravat care e văzut ca "tip rău" in societate"

Daca femeile sar pe el, clar nu il considera nici rau, nici depravat. In general, sunt considerati asa de cei ca tine, care nu reusesc sa prinda nimic, din cauza ca sunt aia "rai".laughing Succesul la sexul opus nu e nici depravare, nici rautate.

"la faptul că femeile ar putea să înceapă o relație doar bătând din palme pentru că au o mulțime de bărbați care dabia așteaptă să găsească pe una singura."

De fapt nu e asa simplu nici pentru femei. Ia gandeste-te, tu ai incepe o "relatie" cu tine daca ai fi in locul lor?!

| Furnicuta000 a răspuns:

In primul rand, voi barbatii cand va referiti la femei va referiti la alea frumoase, top modele care normal ca au si ele niste standarde ca la cati barbatii au la picioare isi permit sa-si aleaga unul frumos, destept si cu bani. Nu e nimic rau in asta, femeile sunt atrase de barbatii destepti si ce sa vezi, aia destepti au si bani ca de asta sunt bogati, ca i-a dus mintea. Ia spune-mi tu mie de ce aia care traiesc pe salarii de 1500 lei desi sunt destepti, cum probabil spui tu, nu fac ceva sa-si depaseasca conditia? Vreti prea multe se pare, vreti o femeie sa arate bine, sa faca copii, sa creasca copii, sa tina o casa si mai ales sa aduca la fel de multi bani in casa. Cum crezi ca reuseste sa faca asta o femeie? Pai inainte nu barbatul era vazut prost daca nu aducea bani in casa si nu isi sustinea familia?
Sa va mai coborati asteptarile, sa va uitati si la femei simple si chiar uratele si sa nu mai aveti atatea pretentii de la ele, apoi o sa vedeti cum se schimba foaia

| Furnicuta000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Un comentariu mai misogin nu cred ca mi-a fost dat sa vad. Adica daca o femeie are mai multi parteneri e c***a, daca un barbat are mai multe femei "vai saracul de el, nu isi poate gasi una pe placul lui". Sper din tot sufletul ca esti singur si daca nu esti, sper ca femeia aia sa iti dea papucii cat mai curand. Nu meriti nici macar un scuipat

| Holiday a răspuns:

"Mă refer la faptul că media numărului de femei comparativ cu nr de bărbați e mai mare (102 femei pentru 100 bărbați în medie zice ONU)"

De fapt diferenta e data in principal de faptul ca speranta de viata la femei e mai mare. Cu alte cuvinte, mare parte din diferenta e in categoria "babe vaduve".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Sunt mai singur si fericit si asa am sa raman, eu am terminato cu relatiile. Vai ce bine este singurel. Dar hai sa iti raspund si la intrbarea ta. Pt o femeie accesul la sex este extrem de facil, orice urâta poate sa aiba sute de parteneri. Si, da, urâta. Asa cum exista barbati urâti si pitici asa exista si nasoale obeze. Drepturi egale, stimata domnisoara, nu as vrea sa par patriarh si sa zic doar de barbati. Aaa, da si cum sunt mii de barbati faliti si ratati asa sunt si femei. Nu-i vina mea, nu eu am creat realitatea. Dar sa revenim la sex. O femeie poate face sex usor si gratis, de aia si exista expresia "femeie usoara". Pt un barbat average este ft greu sa faca sex. Si in plus o femeie cu cat are mai multi parteneri sexuali cu atat isi pierde mai mult din oxitocina, hormon responsabil de atasament. Plus bagajul emotional pe care il poarta dupa ea. Singurii barbati care fac sex la fel de usor si gratis ca o femeie average, sunt aia chad. Dar aia reprezinta doar 10% din totalul barbatilor. Aia da, un mesaj si gata s-a rezolvat. Sau se baga femeia in seama, pardon, femeile in seama cu el. Scumpa doamna sau domnisoara, nu sunt misogin, doar ca asa vad eu realitatea. De fapt chiar asta-i realitatea. Si nu am spus ca se aplica la toate femeile ci la majoritatea. Este 2023, Romania pe primul loc la single moms involuntar. Adica pump and dump. Nu este vina mea laughing laughing

| gabicoo a răspuns:

Depravate sunt cele care se bat pentru unul cu bani!
Să știi că după ce "se fac poștă" de "le merge buhul" și nu le mai bagă în seamă nici unul dintre ăștia cu bani, se "cumințesc" și își găsesc până la urmă un fraier cu care se mărită și îi fac repede 1-2 copii ca să-l lege!
Să știi că mai sunt și fete la locul lor! Puține e drept!

| Alverto explică (pentru Holiday):

Și va să zică tu ești Gică-contra?
In primul rand nu e treaba că ele sar pe el, treaba e că ele nici nu știu de existența lui până să zică "te duc unde vrei daca mă lași să te duc in pat"

In al doilea rând cine a zis că este și cazul meu, nu născoci vorbe pe care nu le-ai azuit de la mine, asta se numește mediocritate.
Când am zis depravat mă refeream că e genul tipic care are în gând doar aventuri de o noapte și le joacă pe degete pe femeile(fetele inocente în unele cazuri) care nu știu cat de parșivi pot fi ei și cum e viața de fapt

| Holiday a răspuns (pentru Alverto):

"In al doilea rând cine a zis că este și cazul meu, nu născoci vorbe pe care nu le-ai azuit de la mine"

N-ai zis, dar vorbesti exact ca unul.

"Când am zis depravat mă refeream că e genul tipic care are în gând doar aventuri de o noapte și le joacă pe degete pe femeile(fetele inocente în unele cazuri)"

Vai saracele fete... Tu nu citesti pe aici sa vezi cati se plang ca le-au tras teapa fetele/femeile?hee hee
Ce e rau in aventura de o noapte? Sunt si o gramada de femei care isi doresc ONS.

| anonim3248 a răspuns:

Nu s-a schimbat nimic în 25 de ani la femei și tot aceiași bărbați îi vor.

| Alverto explică (pentru Furnicuta000):

Cine a zis ceea ce doar tu crezi? A zis cineva că bărbații așezati speră la fotomodele? Nu a zis nimeni asta
Nu te gândii doar la bani. Nu am pus accentul pe un bărbat cu bani și genul tipului rău (că doar exista și oameni așezati și cu bani).

| Sistemulxxl a răspuns:

Femeile vor barbati nu fatalai.

| Alverto explică (pentru Holiday):

Ce e rău? Daca crezi că e ok asta mai ales în cazul în care fetele sunt minore e grav, ai ceva probleme mintale. Sa nu înțelegi altceva, e clar că mulți caută aventuri de o noapte că de asta s-au inventat site urile de matrimoniale și normal că se întâmplă, DAR ce nu e o ok e sa ii iei mințile uneia, sa mearga bine relația ceva timp iar dintr o data sa i spui că vrei neapărat să o bagi in pat că poate vedea faptul că ești cu capul pe umeri că doar relația a mers ceva timp și după asta găsești un motiv de distanțare și de despărțire. Asta nu e ok

| Holiday a răspuns (pentru Alverto):

"mai ales în cazul în care fetele sunt minore e grav, ai ceva probleme mintale."

Adica cei care au facut legea conform careia oricine a implinit 16 ani e considerat apt sa faca sex cu (aproape oricine) au probleme mintale?!

"DAR ce nu e o ok e sa ii iei mințile uneia, sa mearga bine relația ceva timp iar dintr o data sa i spui că vrei neapărat să o bagi in pat..."

De fapt sexul e benefic pentru ambii parteneri. Daca asa dintr-o data i-ai pune matura in mana, mai inteleg sa nu-i convina, dar sexul, repet, e profitabil pentru ambele parti.

"relația a mers ceva timp și după asta găsești un motiv de distanțare și de despărțire."

Mai mare problema sunt cei care baga in cap adolescentilor ca orice relatie e "pe viata". De fapt, nici nu e o treaba buna sa te combini la 16, sau 20 de ani cu ideea de a imbatrani impreuna. Aaa, OK, daca se intampla asta, bine, dar nu e nicio drama daca nu se intampla.

| gabicoo a răspuns (pentru Alverto):

Referitor la domnul Gică-Contra! Cu toate că îi dai peste bot - nu înțelege și nu se potolește! Pur și simplu nu ai ce să-i faci decât să-l ignori și/sau să-l blochezi! Îl lași să aibă ultimul cuvânt și nu mai interacționezi cu el!
Marele istoric Emil Condurache a zis: "Este inutil să fii înțelept cu idiotul! E chiar contraoroductiv! Mintea lui este mereu goală, veșnic odihnită și orice ai spune nimic nu intră!". Și cu mine s-a contrat azi, i-am dat acest citat și crezi că a priceput?

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Cat de panarama sa fie unul care cica e profesor incat sa umble sa gaseasca un alt fraier cu care sa barfeasca?!laughing

| Alverto explică (pentru gabicoo):

Adevărat grăiești. O să-l las în voia lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabicoo):

Epidemie de simpi si feministe extremiste. Ai vazut cum toate au pretentii si besini, dar cand le spui adevarul pe fata, te face misogin. Adevarul este ca doar o femeie top o sa se aleaga cu un barbat top. Si sa fii femeie top nu inseamna sa fii vreo mare frumusete, inseamna sa fii empatica modesta si sa nu ai un body count cum sunt cranatii de la bunica. Bai, eu mor de ras cum toate astea care spun ca vor doar barbati valorosi, si ele lucreaza caserite la mega sau stau pe ajutor social. Si nu ca ar fi ceva rau in asta, dar cand emiti pretentii, fi si tu dispusa sa oferi ceva in schimb. Aaa, da, clasic: am perosnalitate laughing cwaie morrr. Doar eu va d grase maneliste care viseaza la printi din dubai?!

| VoidEternal a răspuns (pentru Furnicuta000):

Dacă faci o comparație între pretențiile femeilor și pretențiile bărbaților, zău că nu ai cum sa crezi că bărbații au standarde mai ridicate.

Un studiu recent arata că 80% dintre femeile de pe platformele de dating se consideră peste medie. Ceea ce matematic, cam dă cu virgula.

Mulți băieți care sunt ok, serioși, cu bun simț, muncitori, si care încearcă să abordeze respectuos sunt ignorați chiar și de marea majoritate a femeilor simple, care sunt îmbătate de validarea falsă pe care o primesc online și chiar și multe din cele urâțele se comportă la fel.

Pentru asta, am mai zis-o, vina e tot a bărbaților, pentru că unii sunt atât de disperați încât copleșesc cu atenție tot ce mișcă, în speranța că primesc și ei ceva.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru VoidEternal):

Prin abordare te referi la mesajele alea cu "buna.ce faci?" de pe Facebook pe care un barbat le trimite la 100 de femei in speranta ca ii raspunde cineva? Ca si eu am in inbox cateva zeci, cred ca toate femeile au si nu cred ca raspunde cineva. Multi dintre barbatii aia au poze cu sotiile la profil, chiar nu stiu ce isi imagineaza ei...

| VoidEternal a răspuns (pentru Furnicuta000):

Prin abordare mă refer la abordare. Evident că nu vorbeam despre bărbații cu soții care trimit genul asta de mesaje, ci așa cum am precizat deja mai sus, tipi serioși care poate nu au cine știe ce viața socială, prieteni cu nemiluita, și nu frecventează locurile considerate clasice pentru a face vreo "mișcare". Că sunt mai multi din ăștia decât din ceilalți în ultima vreme. Crezi că un tip serios nu a încercat niciodată să cunoască o fata online? Crezi că sunt doar libidinoși și obsedați?

Și cum ar trebui făcută abordarea? Cu un eseu de 2-4 pagini? Extrasul de cont? Poza cu bemveul? Pe strada? In parc? Orice varianta o priviti de la o asemenea înălțime, și de cele mai multe ori cu atâta greață, încât cel care încearcă se simte ultimul microb.

Mi se pare că mai nou, orice bărbat vrea sa facă un pas pentru a-și găsi pe cineva, trebuie să exerseze un soi de gimnastica mentală, sa găsească vreo modalitate magică pentru a atrage atenția, dacă se poate din 3 cuvinte, astfel încât să nu fie ignorat. E un efort atât de capital să răspunzi celui care te-a apelat, chiar și cu 2-3 cuvinte, dacă chiar nu ai chef sa depui niciun efort sa cunoști pe cineva care nu te atrage din prima?

"Mulțumesc, nu sunt interesata". Atât, și deja e mult mai bine decât ignore total.

Dar nu, e plăcut să te simți pe tron, uitandu-te la cei care sar in sus și țopăie încearcand să primească un semn, iar singura ta reacție sa fie un swipe pentru a șterge mesajul sau notificarea. Și apoi vorbim despre ce standarde au barbatii...

| ania a răspuns:

De fraiere fac asa cele care o fac.Roagă-te Creatorului nostru pentru o soție potrivită, cine are incredere in EL e ajutat.Sotul meu s-a rugat de la 17 la 22 de ani pnetru soția lui.

| CleanHeart a răspuns:

Întrebare pusă de multi băieți care dau de primele dezamăgiri dar îți dau un răspuns simplu, nu contează ce aleg fetele, contează ce vrei tu, vrei să discuți cu o fata atunci haide tu cu schimbarea și trage fata spre bine, o fata calculată și orice fata vrea unu cu încredere în el și toate ar fi fain sa îl aibă pe ăla cu încredere dar și educat, fii tu ăla.

| Emma30555 a răspuns:

In online e greu sa ți dai seama printre toți ciudații, nebunii, antisocialii care te abordează care sunt aia liniștiți și normali... Problema e ca sunt prea mulți ciudați sau disperați care deranjează. Fetele au mecanisme de apărare pe care băieții, bărbații nu le pot înțelege fiindcă la știri nu vezi bărbați uciși de femei din gelozie, sau din motiv de părăsire adică degeaba, invers aproape zilnic

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

In online e greu sa ți dai seama printre toți ciudații, nebunii, antisocialii care te abordează care sunt aia liniștiți și normali... Problema e ca sunt prea mulți ciudați sau disperați care deranjează. Fetele au mecanisme de apărare pe care băieții, bărbații nu le pot înțelege fiindcă la știri nu vezi bărbați uciși de femei din gelozie, sau din motiv de părăsire adică degeaba, invers aproape zilnic. Ți am mai spus cred, femeile nu simt validare dacă le dau atenție toti ciudații