Sigur ca faci bine. Paraseste l pe actualul sot si casatoreste te cu fostul. Este pacat, de ce sa sufere actualul langa o femeie ca tine? Cu siguranta merita ceva mai bun actualul sot, desi in cazul asta, orice cred ca este mai bun decat actuala lui . Spor
Măi femeie, ne-ai zăpăcit cu intrebarile astea.
Divorțează drk odată.
Problemele astea se rezolvă in familie, nu să te stie toată lumea.
Deja ai devenit penibilă.
)))
Dacă pe tine a reușit Sâte enerveze treabă este periculoasă sa trăiești maestre am râs cu glas
Am râs atât de rău Dumnezeu îmi este martor că n-am râs în halul ăsta de câțiva ani buni cu lacrimi am râs nu te-am văzut niciodată atâta de determinat si nervos
Sa trăiești Dumnezeu sa aibă grijă de tine maestre ești o comoară Adevărată
Pai normal că este gelos soțul ca vorbești cu fostul, din ce spui, faci mult mai mult decât să "vorbiti", dacă ați plănuit chiar sa va recăsătoriti pe la spatele soțului tău. Divorțează mai bine și lasă săracul om în pace să fie liber dacă nu îl vrei si iti bați joc de el, si căsătorește-te cu cine vrei si gata.
Câți ani ai în realitate? 12, 13?
Nu de alta, dar ți-ai făcut zeci de conturi pe situl ăsta, și de pe fiecare ai câte o poveste diferită.
Dupa aceea ai sa divortezi de fostul si ai sa te recasatoresti tot cu fostul.
Ca o sa ramaneti prieteni.
Ce faci te privește. Părerea mea, din ce citesc, este că umbli cu fundul în două luntrii, cum se zice.