Pana nu te arzi, nu te inveti minte. Ar fi bine daca oamenii ar putea invata, in cazul asta, din experienta altora. Sunt foarte mari sanse sa te trezesti cu ochii in soare, nu tot ce zboara se mananca. Presupunand ca renunta la actuala lui prietena, ce te face sa crezi ca in viitor nu va proceda la fel cum a facut si cu tine? Adica tu sa fii partenera lui, si sa gaseasca alta cu care sa faca pact. Dupa parerea mea, sansele sunt foarte mari sa repete ceea ce a mai facut deja. E alegerea ta, dar gandeste-te bine la consecintele actiunilor tale.
Sincer, omul ti-a spus exact ce gandeste si ce sentimente reale are pentru tine; nu umbla barbatii cu alte tertipuri ci complicatii :D
Eu zic sa-ti vezi frumusel de viata ta, si sa-ti cauti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat, si care sa te merite :)
______ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Draga mea parerea mea este ca nu are rost sa te complici cu el vrei sa fii mereu pe locul 2? Esti tanara toata viata inainte iar baieti sunt o gramada.Pentru tine are ceva pus deoparte? Dar ce? Ca esti buna pentru el sa nu se plictiseasca?