Pufuleț.
Sper că vrei doar să îți amintești cât de penibile erau relațiile în copilărie, nu să bagi cuvintele alea într-un cuplu matur...
Cred ca acest cuvant de alint ar trebui sa ramana numai al ei. Ar fi ciudat sa o alinti pe alta cu acelasi nume.
O intrebare stupidă, mai bine intreaba ti fosta iubită cum o alintai ca tu stii, iar daca ea este fosta tu vrei acum sa o folosesti porecla pentru actuala? Crezi ca ea va suporta sa te porti cu ea cum te purtai cu fosta? Degeaba ne intrebi pe noi nu putem ghicii cum îi spunea i fostei, dar de ce te ai despartit de ea? Suna o si intreaba o dragă cum i ti spuneam pricomigdală?
Nu e o întrebare stupidă, atâta timp cât dezbat asta chiar cu ea. Încercăm amândoi să ne aducem aminte. Ea nu își mai amintește, la fel și eu. Era doar ca fapt, să ne amintim.
Ok nu este o intrebare stupida pentru voi, dar noi aici pe TPU cum i ti poti imagina ca stim cum o alintai tu pe fosta, nu vă cunoastem si e imposibil de ghicit, daca ea numai stie, desii mi se pare ciudat fosta sa uite cum o alintai aît de mult te a iubit?