anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o lună prin intermediu verișorului meu am cunoscut (prin telefon) un prieten de al lui foarte apropriat. De atunci am început să ținem legătura și după sărbători vrea să vină la mine să locuim împreună. Problema este că verișorul meu de la început a fost împotrivă chiar din primele zile de cînd vorbeam, spunându-mi că el nu este pentru mine etc.Astăzi a venit la mine și mi-a spus același lucruri, ba chiar a spui și sorei mele că el este vagabont, că mereu umblă după fete etc și ea i-a spus mamei mele. Ce aș putea face în această privință? Să-i spun ceea ce mi-a spus verișorul meu sau să o țin pentru mine?
p. s eu țin mult la el deși nu ne-am cunoscut personal.

5 răspunsuri:
| MicutzBlondutz a răspuns:

Eu zic sa-l asculti pe verios k poatel cunoaste mai bine etk

| superdorex a răspuns:

Pai cum poti avea incredere in cineva cu care nici macar nu te-ai intalnit? Si tu zici ca vrea sa vina de sarbatori sa locuiti impreuna?! Mai dar daca varul tau care cat de cat il cunoaste nu are incredere in el atunci tu cum ti-ai format o parere?! Trebuie sa cobori pe pamant si sa iti revii la realitate! Intai cunoaste-l bine...nu doar prin telefon! Adica una e sa vb vrute si nevrute si alta e sa fii fata in fata cu acea persoana care totusi e un necunoscut! Fii atenta la ceea ce faci! multa bafta!

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Dacă acel băiat te iubeşte sunt sigură că nu va umbla după altele,dar, totuşi,ar trebui să renunţi aici,spun asta din propria experienţă!
Aşa a fost şi la mine,am cunoscut un băiat şi l'am iubit f mult,dar alţii îmi spuneau că e vagabont şi eu le spuneam că ma iubeşte f mult, se inroşeşte când ma vede, etc.Mai târziu el a început să ma vorbească de rău,să se ia de mine aiurea şi ne'am despărţit şi imi face rău şi in prezent,pe lângă faptul că umblă cu o mie şi umbla şi când eram cu el,mă bârfeşte şi face toată lumea să creadă că el are dreptate şi că eu sunt un nimic.
Deci,eram sigură că mă iubeşte... puteam să jur! poate m'a iubit,dar e vagabont şi m'a uitat uşor.Dar,înante de a lua o decizie,nu fi oarbă de dragoste, şi gândeşte că vagabonzii iubesc şi inşeală, nu te arunca în braţele lui fără sa ştii dacă e vagabont sau nu fiindcă mai târziu vei suferi f mult!
Asta e părerea mea.

| Laurretta a răspuns (pentru misterioaѕa):

Mulțumesc mult pentru sfat și pentru exemplul din experiența ta.Îmi pare foarte rău de ceea ce ți s-a întâmplat. Oarbă de dragoste nu sunt chiar dacă țin la el, mai mult pare a fi obișnuință/ atașament decât acel sentiment de iubire și am evitat să-i arăt că țin la el.
p.s. nu i-am spus niciodată că-l iubesc.

| misterioaѕa a răspuns (pentru Laurretta):

Npc:*,dar nu vreau ca părerea mea să te influenţeze in rău, mai bine ceri informaţii despre el de la prieteni, aşa vei afla ce fel de băiat este!
Succes! şi sper ca verioşu'tău sa nu aibă dreptate.