Majoritatea oamenilor din ziua de astazi(prin ei ma includ cateodata chiar si eu,recunosc), au eu ego foarte puternic, fapt pentru care fac foarte multe lucruri pentru propria persoana (si acest lucru este bun cum ar fi atunci cand inveti pentru a'ti face o cariera)...si sa fim seriosi cui nu'i place sa fie fericit?
Acum depinde de tipul e fericire la care te referi. Daca este vorba de sentimente si intr-adevar simti ceva pentru persoana respectiva(prieten, iubit\a, familie) atunci e clar ca nu poti renunta.Insa daca este vorba doar de o fericire temporara eu cred ca ar trebui sa analizezi lucrurile, sa vezi pentru ce lupti si de ce esti fericit daca capeti lucrul pentru care ai luptat...fiecare gest are un rost anume.
Pe de o parte mai depinde si de personalitatea fiecaruia, de exemplu daca i'ai cere unei persoane care tine foarte mult la cei din jur atunci ar renunta la fericirea ei, daca nu ar interesa'o de prieteni nu ar renunta.
In consecinta trebuie sa te gandesti totusi daca acea persoana merita "fericirea la care tu ai renuntat".
In mod elaborabil si inevitabil NU, zau asa, am iubit Doamne si eu la viata mea! Stay, stay, stay ca dadui in Florin Salam si Guta. Na-s renunta pentru ca peste tot sunt tradatori!
Sub nici o forma.Nimeni nu merita.Nu o fi frumos dar in viata mai trebuie sa te gandesti si la tine altfel pierzi!
Deja in mare parte am facut asta, daca as sti ca merita totala mea incredere, DA! As face-o din nou! Asta e dragostea!
Va multumesc! Imi pare rau ca nu pot vota. O parte dintre raspunsuri sunt geniale. Am inteles; poti renunta la fericirea ta pentru a altuia doar din dragoste.Frumos. Ramane apoi incertitudinea "ce-ar fi fost daca..."pentru ca daca s-a meritat sau nu, nu ai cum sa stii. Aveti un suflet frumos si cei care ati spus nu. Este greu sa renunti la iubire. Dar o poti face doar atunci cand trece prin prisma ratiunii.Am dreptate?
As renunta la fericirea mea, daca fericirea mea implica nefericirea unei persoane apropiate mie.
Si eu sunt intr-o situtie. aproximativ egala de ceea ce ai zis tu.-_- It's sucks! Am renuntat de multe ori in favoarea altora,doar ca sa le fie lor bine, ma gandeam ca ar fi o pierdere minora, ce sa zic.Acum e altceva, si nu stiu ce sa fac ಥ_ಥ...
trixxu întreabă: