As schimba multe lucruri marunte, care prin schimbarea lor cred ca m-ar fi ajutat acumulat acum.
Imi place sa cred ca toate greselile pe care le-am facut m-au invatat cate ceva. Singurul lucru pe care l-as schimba: mi-as aduce bunicii inapoi
As schimba multe reactii din instinct...dar cred ca e mai bine sa inveti din ele.
Crezi ca le-am luat dupa net e problema ta ce crezi nu toți caută raspunsuri sau iau dupa net
Absolut nimic, chiar daca au fost parti foarte naspa m-au adus in punctul in care sunt, iar in momentul de fata sunt multumita de prezent. As fi vrut sa aleg o metoda mai diplomata intr-o situatie ( sau mai multe ), dar daca o faceam si nu eram asa transanta oare restul actiunilor care au venit dupa acea decizie ar fi fost la fel? Probabil ca nu, asa ca e bine cum e acum - nu schimb nimic. Daca e ceva ce trebuie reparat o sa o fac in prezent si in viitor.
Sincer as schimba un lucru doua nu foarte multe dar care cu siguranta au avut si au un impact major asupra vietii mele actuale
Fara greseli nu inveti nimic, asa ca a sterge trecutul nu rezolvi nimic trebuie sa inveti sa numai repeti vechile greseli, nu as schimba nimic
BucurCristina întreabă: