anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai voștri cum se comportă cu voi? Ai mei țipă cam mult la mine, mai ales tata. Când începe 30 de minute nu mai termină.Frazele care mă termină sunt:"Nu faci nimic";"O să te pedepsească Dumnezeu". Acuma s-a mai calmat,dar anul trecut, când eram a-12-a făcea urât.

14 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Are dreptate sau nu?

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca are dreptate. Nu ai fi singurul din generatia asta „pufoasă".

| Pichakchiu a răspuns:

Pai de ce se comporta urat? Ce ii faci? De la ce a plecat totul?

| AnemonaP a răspuns:

Cam asta înseamnă din păcate ca ai o gandire învechita si sa nu fii apt ca și parinte. Unii chiar nu se mai pot schimba

| darrio2007 a răspuns (pentru AnemonaP):

Adica esti de acord cu el? Dar el ce comportament are față de parinti?

| AnemonaP a răspuns (pentru darrio2007):

Crezi ca știi tu sau eu ce e la ei in casa? Orice s-ar întâmpla, nimeni nu e îndreptățit sa tipe. Ce rezolvi cu certuri și țipete?

Răspuns utilizator avertizat

Si de ce il influentezi? Va prinde si mai multa ura pe parinti.

Oamenii se lasă influențați. Eu dacă îți spun sa te arunci de pe balcon, te arunci? După gandirea ta, cred ca ai vreo 40-50+ din păcate. O mentalitate învechita laughing El face ce vrea, e alegerea lui.

De ce din păcate?
Cand ceri sfaturi ceri de la cineva cu o anumita experienta de viata, nu de la cineva care are cam aceeasi varsta si gandeste la fel cu cel care cere sfaturi. Din pacate generatia de azi cere sfaturi doar acelora care sunt tot de acord cu ei, chiar daca este total gresit. Nici tu nu esti departe, fara a te jigni.

Ești ok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexDorinel):

Sunt student in anul 1

Eu da, tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu sunteți prea okay, Stați să va certați aiurea pe acest forum.Eu o să-mi șterg contul TPU, dvs. o să rămâneți aici, exprimându-va frustrariile, pe un site unde sunt mai mulți copii decât adulți.