Probabil ca,stiindu-l cam golan,parintii lui i-au pus in vedere sa se tina departe de tine, sa nu-ti suceasca mintile, sa te lase in pace.Si se pare ca l-au convins, pentru ca el n-ar fi omul care sa-i asculte.Baut fiind ti-a declarat ce ar fi vrut, si-a luat greutatea de pe suflet si apoi si-a vazut de treaba lui.Parerea mea e ca te place, dar nimic serios.Nu-i mai vorbi, nu-l mai cauta, priveste-l doar ca pe o cunostinta.Nu degeaba au intervenit parintii in cazul tau, probabil au avut motive serioase.Fii fata cuminte si desteapta si gaseste un baiat potrivit pentru tine.Mult noroc!
Bună, @MititiCa! Părerea mea este să-ți vezi de drumul tău, uită-l! Știu că nu e simplu dar la vârsta asta trebuie să ai alte priorități. Tu ești o adolescentă la locul ei de care indivizii la el profită. Vezi că se joacă cu tine! Evită-l și chiar roagă-i pe ai tăi să nu te mai ia la întâlniri unde să fie și el- știu că tentația este mare, dar alege să procedezi cum este cel mai bine pentru tine!
Are ori pe altcineva, ori treburi importante. De obicei eu merg pe varianta 1 in cazurile astea. Nu incerca sa intelegi cazurile astea. Mai bine evita. Tu crezi ca o sa-l schimbi, ca tu esti deosebita pentru el. Dar daca nu e asa, risti sa plangi vreo 2 luni pentru ce o sa-ti faca
Oo Omul la bautura spune ADEVARUL cred ca ar trebui sa mai vb cu el o data si sa il intrebii daca e adevarat ce a zis si dupa sa ii zici si u daca aai avut aceleasi sentimente ca el