Trebuie sa te duci macar din respect. Poate esti singura ruda care o mai poate ajuta.
Esti de tot dispretul! Acest cont este o facatura si intrebarile si raspunsurile sunt date in bataie de joc!
Si eu am trecut prin asa ceva, ba chiar mai rau, nici dupa ce m-am casatorit nu am scapat de presiunile mamei, si stii ce am facut, bine ca in cazul meu este diferit eu nu mai locuiesc cu parintii, nu i-am mai raspuns mamei la telefon vreo luna, mama si-a cam dat seama, si a inceput sa o mai "slabeasca "cu presiunile!
nu stiu ce ajutor sa-ti dau... poate doar sa te sfatuiesc sa vb clar cu amandoi parinti, si sa le spui ca nu vrei sa mergi acolo, si daca ei vor s-o ajute ca-i batrana, sa se duca ei!
bafta!
Habar n-ai cat de dor iti va fi de o mustrare din partea bunicii atunci cand nu va mai fi. Exista o vorba in popor:"daca nu ai un batran, atunci cucereste unu, daca ai, atunci pretuieste-l!". Asta e! Nu te uita ca ti se rup unghia daca o ajuti, e batrana si are nevoie de un sprijin pe care tu poti sa-l oferi. Daruieste-i acest sprijin nu fi egoista pentru unghia care oricum iti va creste iar si prietenii care uneori se dovedesc a fi niste vampiri insetati.
Draga mea de ce gandesti asa? Crezi ca pe bunica ta nu o doare ca nepoata ei nu vine pe la ea? Crede-ma ca eu as da orice sa ma pot duce sa o mai ajut pe bunica mea, dar ea acum numai e si nu pot da timpul inapoi s-o aduc iarasi. Deci bucura-te ca ai o bunica, ajut-o si poti sa vorbesti calm cu ea si poate ajungeti la o intelegere si te va lasa si cu prietenii. uu zici te ajut la ce vrei tu daca ma lasi seara asta la suc.Nu va zice nu iti garantez
. Asa ca bucura-te cat o mai ai in viata caci apoi vei vrea sa o ai iarasi dar nu se va mai putea:*. Bafta
Si cu ce vrei sa te ajutam ma sa ascultam povestile tale cu bnica-ta pe care nu o spuorti?
Asa sunt bunici de ce sa nu te distrezi eu zic sa nu te duci traieste si tu viata din plin succes