Buna,chiar daca a fost sange nu ai de ce sa te ingrijorezi:d.
Si nu, nu poti pati nimic atata timp cat nu ai avut nicio rana deschisa.
Vezi daca esti ranita, si ai grija in ce calci sau ce se poate afla uneori in papuci.
Buna!
Daca a fost de pe talpa papucului piciorul transpira si culoarea de pe talpa papucului se ia pe talpa piciorului.
Daca era o rana te durea.
Te pup!
Dar nu este neaparat sa te doara o rana. Durerea adevarata nu se afla in acea zona unde te-ai lovit, ci in creierul tau. Cand tu te lovesti intr-un loc anume, nervii tai (si nu este vorba despre acea emotie), daca isi pierd contactul cu seful operatiuni, creierul, atunci se declanseza "o alarma" ce transmit creierului ca ai o zgarietura, rana, sau chiar boala chiar in locul unde s-a petrecut.
Daca tu te ranesti, dar nervii inca mai fac contactul, atunci nu e grav si creierul tau nu ea in seama acea rana.
Stiu ca nu are legatura mare cu intrebarea, dar sa stiti putina anatomie asa cum ar trebuie, ca aproape nimeni nu stie acest lucru.
Nu este vorba de rana, am luat ceva de pe strada s-a lipit de papuc si mi-a atins putin si pielea piciorului ca avea ceva rosu ca o vopsea sau ca sangele, ce poate fi? pe talpa papucului era ceva solid si lipicios lipit iar pe piele putina "vopsea" nu stiu exact ce, nu era culoare de la papuc, rana nu aveam nu eram taiata m-am uitat bine
1. eu am spus "o rana", si nu "rana"
2. pe picior poate sa declansat o durere in papuc ce nu ai simtit-o si pielea s-a inrosit
3. pe talpa papucului obiectul solid si lipicios poate fi o guma colorata sau altceva in legatura cu aceasta.
4. poate piciorul tau nu a mai suportat presiunea din papuc si a inceput sa se inroseasca din cauza nerelaxari si fortarii picioarelor.
5 pe picior ar mai putea fi: poate ai legat prea strans papucul incat nu ai mai dat voie sangelui sa circule, iar daca nu circula acesta se transforma in acea zona in dioxid de carbon si locul unde ai strans tare se aduna prea mult oxigen.
6. Momentan nu mai stiu.
7.BYE!
Piciorul era foarte relaxat iar cand am spalat zona s-a luat culoare rosie, deci nu era inrosit, una e sa fie inrosit alta este pata de culoare
Si mai spune: atunci cand te-ai spalat culoarea a cazut ca faina de pe picior sau a disparut incetul cu incetul, ca si cum s-ar fi evaporizat?
Atunci, pentru mine singura explicatie este ca s-a inrosit tare, iar la udarea picioarelor la-i hidratat astfel incat piciorul si-a revenit.
Dar daca nu este asa, nu trebuie sa te speri, nu este ceva grav, daca era sa cada culoare de pe picior era cu totul altceva, atunci pute-ai sa fi calcat intr-o rosie sau ceva de genul.