| AmiBarbu a întrebat:

Ajutor,parintii mei sunt adventisti si imi interzic orice contact sexual pana la casatorie iar eu mi-am dat-o acum cateva zile cu prietenul meu secret de la tara si ma simt foarte vinovata.Sa vorbesc cu parintii mei?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Nu ar trebuie sa te simti vinovata pentru ca nu ai facut nimic rau, ai facut ceva care ti-a cauzat placere.
Si nu le spune parintilor tai nimic.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu vorbi cu ei, că nu ai cu cine.

| AmiBarbu explică (pentru sadrian46):

Si ce as putea sa fac ca sa scap de senzatia de vinovatie?

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, ar trebui sa spui adevarul imediat, inainte sa-i faci de rusine pe parintii tai in noaptea nuntii, cand socrii iti vor cere sa vada camasa sau cearsaful, dupa sex, ca ai fost"fata mare"

| goguPatent a răspuns:

Esti majora?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru AmiBarbu):

Vinovat față de cine, și de ce? Nu există senzația asta. Senzațiile sunt auz, văz, pipăit, etc. Exersează această mantră, care este un principiu din NLP, care te face liber.
Nimeni nu îmi datorează nimic, nici guvernul, nici sistemul social, nici patronul meu, nici partenerul meu, nici părinții, nici copii, nici vecinii, nici prietenii. Aleg să îmi creez propria viață. find un bun gestionar al momentului și un antreprenor îndrăzneț al viitorului.
Si acum să analizăm. Poți crede și acționa astfel sau invers, să te consideri dator la toți, și apoi vinovat că nu le poți plăti datoria.
Sau să decizi. Ia mai ducă-se în aia a mă-si. Pa și pu la toți.
Așa că alege. Asta ai putea să faci, ca să scapi. Dacă asta vrei.

| ania a răspuns:

Roaga=te in primul rand lui Dumnezeu să te ierte, să te curațtească cu sângele Mîntuitorului Hristos de acel pacat trupul sui minea si conteaza dacă te hotăresti pe viitor să continui sau nu.
Ai fi mult mai fericită dacă pe viitoe ai alege să respecti planul lui Dumnezeu si ai face sex doar după casătorie.Stii probsbil/Dacaă ne marturisim păcatele El este credincios și drept ca sa ne ierte păcatele si să ne curățească de ORICE nelegiuire-! Ioan 1/9
Da, cred că e bine sa vorbesti și cu părinții.

| TheGentleman a răspuns:

Violetta și Ania sunt trolli. N-ai cum așa ceva :rolling on the floor :rolling on the floor

Auzi, cearșaful și cămașa de noapte. Noaptea minții

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru TheGentleman):

Sunt de acord cu tine! cine mai cere sa fie respectate astfel de traditii?