Pai ai putea sa le pregatesti o cina romantica cu lumanari si petale de trandafiri si poti chiar tu sa pregatesti mancarea.
Cumperi un album si pui, daca ai poze cu ei in ani diferiti, idel ar fi cate o poza in fiecare an.
Compui un cantec.\m/ si in refren sa aiba : 15-14 ani au trecut de cand voi v-ati cunoscut prima ingetata poate poate doar voi doi stiti! si pentru asta va iubesc nespus mamii si tatii \m/( si dupa ii servesti cu o sampanie )
La ora 17:00 e la DDTV emisiunea se inatmpla acum. te uiti 10 min la ea si suni la ei si spui urmatoarele: buna ziua Romania (sau ceva de genul) va salut pe toti si pe parintii mei care au facut azi 14 ani de la casatorie si ii iubesc enorm...(si incepi sa vb despre subiectul emisiuni) bafta
Eu anul trecut le-am organizat o cina romantica acasa.Eu am gatit si chiar a fost foarte frumos si s-au simtit foarte bine
Le faci cadou o bicicleta pe care o furi in prealabil
Daca n-ai prealabil fur-o eventual
Si eu m-am gandit la asta...insa nu stiu cum sa fac rost de bani ca sa le fac ceva frumos!
Orice numai sa nu le faci cont pe Facebook! :) Vorbim mai multe despre asta aici: http://www.facebook.com/Sprite
minnie91 întreabă: