| Patricia99 a întrebat:

Ajutor! Sunt intr-o situatie foarte complicata! Un baiat ma place si e dragut DAR mie nu imi place de el asa! Eu inca il iau ca pe un amic. Dar sa zicem ca asta nu ar fi o problema dar prietenii mei il considera un ratat dar de fapt este supper de treaba! Daca ma intreaba, ce sa ii spun?

16 răspunsuri:
| Octavian_Iulian_Tudosie_1976 a răspuns:

Spune-i ce crezi tu despre el nu conteaza ce zic ceilalti

| Dioxid a răspuns:

Buna. Dupa parerea mea daca zici ca baiatul e de traba si simte ceva pentru tine si nu isi bate joc i-al! Iti urmezi inima sau asculti parerile altora? Te-ai gandit ca poate ei in considera ratat deoarece le este ciuda pe el?happy Sper ca te-am ajutathappy

| iuly03 a răspuns:

Ca si tu il placi, ai putea sa-i spui ca daca vrea sa fiti impreuna in secret.

| danyel15 a răspuns:

Cati ani ai?

| Patricia99 explică (pentru Dioxid):

Prietenii pe care mai mereu ii am prin preajma sunt foarte rai si te fac sa te simti intr-un fel un ratat! e chiar naspa!

| iccecrim a răspuns:

Băi fato, ai așa un noroc lângă tine, băiatul e de treabă, după cum spui tu, deci ce mai aștepți, spune ce simți pentru el cu adevărat(atunci când ești singură cu el, nu-i așa că te simți fericită și în siguranță?). De ce să asculți părerea prietenilor? Nu știu poate că mă greșesc, dar știi cum sunt prietenii în ziua de azi, ei zic așa fiindcă: 1. Nu vor să te vadă o fată fericită. 2. Poate unei prietene tale îi place de el și vrea să facă tot posibilul pentru a te ține departe de el. 3. Sunt invidioși că-ți atrage atenția așa un băiat și spun tot felul de povești pentru a te stimula spre calea cea mai convenabila pentru prietenii tăi. Deci da, cred că vei proceda greșit dacă l-ai refuza, și i-ai zice că nu-l placi și chestii. Zi-i cum este și totul va fi bine, dacă ei sunt cu adevărat prietenii tăi, atunci te vor susține și-ți vor accepta părerea. Plus ce ți-ar ieși ție dacă i-ai fi spus băiatului că nimic nu va merge și trebuie să rămâneți prieteni și etc? Te vei minți pe tine ÎNSUȚI și pe el. Nu-ți va ieși nimic bun din asta, drăguțo! Spune-i că îl placi, încearcă ceva nou, poate voi doi sunteți făcuți unul pentru altul. Baftă! Sper că te-am ajutat și sper să primesc o fundă sau ceva! laughing

| AdiZNoni a răspuns:

Nu trebuie sa le placa altora. Important este sa iti placa tie, indiferent ce ar crede altcineva despre el. E viata ta si ai opiniile tale proprii pana la urma.winking

| Park1Suin a răspuns:

Nu asculta pe altii! Ei se cred super, poate zic ca e urat, dar cel ce zice despre o persoana ca e urata, se face pe el. Spune-i cea ce simti.Nimeni nu te pune sa-l placi.

| kiduţa18 a răspuns:

Nu băga în seamă ce spun alţii. Dacă ţie-ţi place să stai în compania lui şi te simţi bine cu el, n-are rost să nu stai doar pentru că lumea zice că-i ratat. Dacă te întreabă dacă vrei să fi iubita lui şi tu nu-l vrei decât ca prieten, spune-i că nu vrei să-l răneşti, dar nu vrei să fie decât prietenul tău şi nimic mai mult. Ascultă-ţi inima, nu gura lumii.

| Geani999 a răspuns:

Bună,Patricia. Eu cred că până la urmă tu trăiești cu respectivul, nu lumea! Fă ce-ți dictează inima ca după să nu-ți pară rău. La început multor persoane le este greu, dar cu timpul o să apreciezi mai mult ce ai lângă tine și nici ție n-o să-ți vină a crede cât de îndrăgostită poți fi. Nu asculta părerile celor din jur, lumea e rea. P.S : Și la mine a fost ceva de genul dar nu am ascultat de nimeni și de nimic, am considerat că merită să lupt pentru băiatul care mă soarbe din priviri și pentru băiatul care mă respectă, mă adoră. Mult noroc! Pup. Fundă?

| iurii75 a răspuns:

Mai aproape toți care au răspuns - țil "bagă" pe gît, totuși ai scris clar " DAR mie nu imi place de el asa! Eu inca il iau ca pe un amic." Cineva poate fi un prieten excelent și totuși ca partener să fie total nepotrivit. Fii sinceră cu el. De ce să-i dai speranțe deșarte ca apoi să-l faci să sufere.

| Latinmoon a răspuns:

Spune-i ca tu il vezi doar ca pe un prieten si asa vreti sa ramaneti.

| Trolli a răspuns:

Vai, ce situatie complicata!
Nu inteleg de ce conteaza asa mult parerea amicilor tai.
Tie iti place de el ca prieten, il consideri de treaba.
Ce mai conteaza?!

| Elena00100 a răspuns:

Spune-i parerea ta nu te lua dupa altii

| Patricia99 explică (pentru danyel15):

13 ani

| danyel15 a răspuns (pentru Patricia99):

Nu ar trebui ca la aceasta varsta sa ai relatii happyTu ar trebui sa te bucuri de acum cat esti copil... O sa vezi ca peste cativa ani (10-15 ani) o sa ai o familie si o sa realizezi ca copilaria ta s-a maturizat prea repede .....Asa ca bucurate de eahappy